седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 08.09-14.09.2014г.

Нали сте чували поговорката: "Денят се познава от сутринта" ? Можем да я отнесем към настоящата седмица, като отбележим, че първите два дни от седмицата ще са доста показателни за бъдещи тенденции или поне за емоционалното ни състояние. Следва да

Нали сте чували поговорката: “Денят се познава от сутринта” ? Можем да я отнесем към настоящата седмица, като отбележим, че първите два дни от седмицата ще са доста показателни за бъдещи тенденции или поне за емоционалното ни състояние. Следва да

отбележа, че понеделник и вторник попадат под влияние на Пълнолунието, което традиционно дава пълнота от знание на оформени вече перспективи, а в този случай ще акцентира върху доста битови въпроси- професионална реализация, здравословно състояние и цялостен тонус, партньорски взаимоотношения. Всички тези сфери от живота ни ще се пречупват от “владетеля” на подсъзнанието ни – Нептун и ще трансформират мечтите и страховете ни в по-ярки краски, ефектът ще е подобен на “прожекция на филм”, в който уж сме само зрители, а се оказваме и участници, поради голяма съпричастност или други провокации, които ни подтикват да се включим в сюжета. През цялото време ще се забелязва някакъв подтик /външен или вътрешен/ да сме по-упорити и постоянни в намеренията си, същевременно да се адаптираме към нови условия. В друг смисъл- това е най-правилният път към успеха в настоящия момент- придържане към рутина и отговорности, а за някой и поемане на повече задачи за изпълнение от текущите. Важно е да не се губят стойностните цели в този обективно сложен период.
Какво се случва между вас и любими хора? Успяхте ли да съхраните добрите чувства, доверие и уважение? Ако е така- преминали сте сериозен “изпит” и това е своеобразно обещание за спокойствие във връзката ви за дълъг период от време. Ако обаче сте охладнели, може би е добре да се замислите на къде ви водят тези емоции, кои са първо-причините и могат ли да бъдат отстранени?
До края на седмицата мнозина сами ще се обърнат към подобни размишления. Информационния фон ще е усилен и ще носи изненади, интересни и важни новини, особено в сряда и четвъртък. Човек трудно се владее под такъв натиск и може да каже неща, за които после да съжалява. Истината е винаги полезна, но ако не сте готови да я чуете или да приемете последиците – не предизвиквайте околните.
Все пак неочаквани и/или съществени известия са повече от вероятни и ще са като фон и в личния и в обществения ни живот. Предстои да видим…Хубаво е да се знае, че чутото ще е плод на големи амбиции и други дълбоко заложени преживявания /вече говорихме за Нептун/, но тази планета внася нотки на неяснота, дори заблуди, преувеличени реакции. Освен това на този етап повече ще се говори, отколкото да се действа. Възползвайте се от тази своеобразна “пролука” и прокарайте собствените си намерения. Но не бързайте, обмисляйте внимателно всеки ход, за да не се превърнете в “жертва на обстоятелствата”. Такива са посланията на звездите, а основното направление е да се освободим от заблуди. Да припомним, че “умните се учат от своите грешки, а мъдрите- от тези на другите”. Колкото по-високо стоите- толкова по-голяма е вероятността да се поддадете на някакво изкушение. На по-ниско ниво или, ако не водите активен социален живот, тогава ще трябва за се справяте само с повишена раздразнителност. Но вътрешно напрежение е способно да се отрази на физическото или психическото ви здраве. Хора с по-лабилна психика или уязвима нервна система е подходящо да се разтоварват сред позитивно настроени хора, чрез музика, медитация или други най-подходящи за тях мероприятия.
В понеделник и вторник луната е в Риби- тонусът не е много висок, възможни са обърквания на работното място.
В сряда и четвъртък Луната е в Овен- личната инициатива нараства в пъти. Овен- дава прилив на енергия и ентусиазъм, но също така ще допринесе за вид невъздържаност, дори прояви на агресия- в пряк и преносен смисъл.
В петък и събота Луната е в Телец и ще приземи страстите. Дните са много продуктивни и по-амбициозни и/или инициативни личности ще направят пробив в кариерата си.
В неделя Луната е в Близнаци- общувайте, срещайте се с повече хора, обменяйте идеи и впечатления, това може да ви донесе ползи или удоволствие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *