седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 13.10-19.10.2014г.

Марс традиционно влияе на начина по който действаме, реагираме на собствените си желания или провокации от вън, в частност се отразява на хормоналния баланс и ниво, особено при мъжете. През настоящата седмица

Марс традиционно влияе на начина по който действаме, реагираме на собствените си желания или провокации от вън, в частност се отразява на хормоналния баланс и ниво, особено при мъжете. През настоящата седмица

тази планета ще повдигне адреналина и ентусиазма, ще разпали силни страсти, ще ни провокира да бъдем по-енергични, напористи, да поемаме рискове, понякога да сме по-нетърпеливи и избухливи…Но мнозина ще полетят на крилете на мечтите си и реално ще разширят хоризонтите пред себе си, като се освободят от вид “тежести”, страхове, скрупули и т.н. По-инициативните ще направят забележителен пробив в кариерното си развитие. Но дори и хора, на които им липсват вътрешни стимули, кураж, а и енергия- ще усетят дълбок и силен подтик да преследват по-настоятелно желанията си, да отстояват себе си и т.н.
Любовта е на “среща” през целия период с всеки един от нас или “наднича за ъгъла”, чака да бъде забелязана…Дали ще намерите нов и вълнуващ партньор или пак ще преживеете забравени емоции, ще си спомните миналото и то ще трансформира бъдещите ви перспективи?! Дали ще потърсите стар другар или пък той ще ви намери, дали ще проведете разговори, които ще ви върнат назад, за да възродят или изпепелят чувствата ви? Вариантите са много, но ще засегнат сърцата на повечето от вас и ще оставят траен отпечатък.
Романтични връзки започнали сега ще са изпълнени с много страст и може би ще се превърнат в кармични.
Рождениците през тази седмица /особено в понеделник, четвъртък и петък/ ще бъдат много успешни и ще “разширят хоризонтите” пред себе си, в животът им ще нахлуе значимо обновление /колкото са по-предприемчиви, толкова по-високо ще се изкачат по йерархичната стълбичка, а и няма да позволят “трансформациите” да се диктуват и налагат от вън/.
Родените деца през тази седмица ще имат забележителна външност, талант и потенциал над средния, а някой-особена Съдба на личности с голямо значение за обществото.
През целият период е подходящо да общувате, да се срещате с повече хора, да си сътрудничете, да създавате нови съюзи и/или укрепвате стари, които да ви носят ползи или удоволствия. Ще имате шанс и успехи в горе-споменатите направления! Силното влияние на Везни показва точно това- “зелена светлина” в подобна посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *