седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 15.09-21.09.2014г.

През настоящата седмица Слънцето няма да се включва толкова активно на сцената на "астрологичния театър", където всяка планета приема по-важна или пък маловажна роля. Така че ще отстъпи водещо

През настоящата седмица Слънцето няма да се включва толкова активно на сцената на “астрологичния театър”, където всяка планета приема по-важна или пък маловажна роля. Така че ще отстъпи водещо

място на Луната и ние ще реагираме повече според емоционалните си преживявания, дори инстинкти за само-съхранение. В допълнение, Меркурий символизиращ общуването и дискусиите ще “заблести ярко под прожекторите” и като отражение в нашата действителност ние ще присъстваме на полемики от първостепенно значение, ще научаваме интересни новини, ще сме по-склонни да споделяме мнение, да спорим, да търсим контакт с околните, за да разрешим някакъв проблем, за да постигнем професионални или лични цели.
Хубаво е да припомним, че Меркурий е във Везни и партньорските взаимоотношения под такъв натиск ще се променят. Освен това, веднъж в годината тази планета се съединява със Северен възел и императивното послание през това време е да се усвоят нови начини на комуникация, които ще се имплантират в следващите 12 месеца със съответните последици. Астрологията може да е полезна с това, че набелязва ключови, по-друг начин казано “превключващи” моменти, от които можем да се възползваме като съзнателно насочваме събитията в по-подходяща за нас посока. Сега звездите ни дават шанс чрез дипломация и по силата на аргументите, облечени в “словесна теза”, да облекчим начина си на съществуване. Освен това, аспектациите показват, че теориите ни ще бъдат “чути”, оценени и т.н.
Тенденцията е способна да се превърне в повод за добри решения, относно личния ни или обществен живот. Предстои да видим!
От началото на периода Марс вече транзитира през зодиакалния знак Стрелец и почти до края на октомври ще акцентира върху въпроси свързани с образование, преквалификация, задгранични пътувания, теми от между-народен характер, които ще наберат скорост и ще са все по-актуални със своите трансформации от началото на 2015г.
В частност, този период ще ни се отрази, като повиши целеустремеността ни, желанието да “разширим хоризонтите си”, стремежът към повече свобода- в пряк и преносен смисъл, да се полети на “крилете” на мечтите, като стереотипите и задръжките ще имат все по-малко значение.
За съжаление обаче, през следващите две седмици “целта ще оправдава средствата” и манипулациите, пренебрегването на някой морални норми ще са често срещано явление. Астрологията се гради върху “цикличност” и обикновено в началото е “придобиването”, а в края “разплащането”. Препоръчително е да сме готови да платим определена цена, когато предприемем каквото и да било, с поглед устремен в по-далечното бъдеще.
На всички пожелавам успехи, които да надскочат предизвикателствата и близки до най-смелите им мечти!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *