седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 20.10-26.10.2014г.

Настоящият период е наситен със знакови събития или поне решения, които ще се проявят под формата на засилен информационен поток и много изненади, обрати, може би разкрития, преоценки и преразглеждане на стари теми, които се активират по различни поводи.

Настоящият период е наситен със знакови събития или поне решения, които ще се проявят под формата на засилен информационен поток и много изненади, обрати, може би разкрития, преоценки и преразглеждане на стари теми, които се активират по различни поводи.

Мнозина ще са провокирани да действат спонтанно, да изказват прибързано мнение или неща, за които по-късно да съжаляват. Но ретроградното движение на Меркурий до 24 октомври и силното влияние на Уран предупреждават, че подобни прояви са крайно нежелателни и ще имат по-дълготраен ефект, отколкото се предполага. Имайте предвид, че “невинни” думи или реакции са способни да отприщят не едно последствие…
В петък е Новолунието, съпътствано от частично Слънчево затъмнение- до края на седмицата не е подходящо да започвате нищо ново! Новолунието и Слънчевото затъмнение се явява като своеобразно продължение на Лунното затъмнение. Това означава, че емоционалните трансформации ще бъдат последвани от други- вече диктувани от “вън” и не зависещи толкова от собствената ни воля, но които пряко ще се имплантират в действителността ни през следващото полугодие. Това е и последното затъмнение в знака Скорпион- отговарящ за “чуждите пари” и ресурси- в пряк и преносен смисъл, банките, дълбоки лични преобразувания на начина ни на мислене като следствие, че “ценностите”- най-общо казано придобиват друга стойност. Приключва процес започнал преди около две години и половина…след което ще започне нов…
Подходящо е сега да оставите зад гърба си онова, което препятства развитието ви или не ви носи удовлетворение. Така или иначе звездите ще ви подтикват в подобна посока. Обръщайте повишено внимание на събитията от сряда до неделя и не предизвиквайте Съдбата, ако не сте напълно готови да посрещнете последиците.
Слънчевото затъмнение отново /подобно на Лунното/ ще включи Венера /чувствата/ и ще ни принуди да се разделим /вече по-осъзнато/ с нещо, да платим определена цена и така да продължим напред към осъществяването на своя мечта, вид “рестарт”, който ще нахлуе постепенно в ежедневието на всеки.
Аспектът се случва в градуса на “интелекта и прозорливостта” и се символизира от “двама души погълнати от игра на шах”. Мисля, че през следващите близо шест месеца и ние ще бъдем поставени в подобна ситуация, но тълкуванията са положителни, защото предполагат повече “разум” при преследването на целите и в името на победата!
Цялата седмица е доста емоционална, изискваща голяма адаптивност, провокираща напрежение, предчувствия, нестабилно психическо или дори физическо състояние.
Опитайте се да не се претоварвате, релаксирайте, избягвайте всякакви конфронтации /особено в дните около Слънчевото затъмнение/- от сряда до неделя!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *