седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 22.09-28.09.2014г.

Както знаем Новолунието винаги задава емоционален фон поне за следващия месец. Изминалото Новолуние /споменавам

Както знаем Новолунието винаги задава емоционален фон поне за следващия месец. Изминалото Новолуние /споменавам

го за онези, които не следят редовно рубриката/- беше под влияние на Нептун и в различна степен за всеки един от нас подложи на изпитание психическата и физическата устойчивост, “разстла” мъгла от неясни перспективи, съчета ги със съмнения и предчувствия, силни емоционални преживявания…Сега Новолунието от вторник ще промени “сценария”. В първите градуси на зодиакалния знак Везни то ще внесе през следващите седмици все по-императивни послания за баланс между лични и чужди идеи, също и интереси. Оценят се по достойнство партньорските взаимоотношения, които са в основата на вид стабилност, а и възможност за просперитет- буквално! Необходимостта от сътрудничество ще обедини мнозина зад обща кауза, ще ги принуди да бъдат по-толерантни, ще ги стимулира към обмен на ресурси, взаимно-помощ и т.н. Изостря се чувството за справедливост- най-общо казано. Тенденцията ще провокира реформи в частния и обществения ни живот. Аспектациите се случват в градуса на “прозорливостта” и това ще действа доста положително поне до средата на октомври.
Постепенно ще усетим подчертан стремеж да разширим хоризонтите пред себе си- реално чрез пътувания или чрез увеличение на кръга си от влияние- създаване на нови и надеждни връзки, укрепване на стари, чрез вид преквалификация, по-висок образователен ценз и т.н. Освен това звездите ще ни зареждат с повече кураж, пробивност, устойчивост на не конструктивни влияния. Хора имащи собствен бизнес или творчески натури ще проявят голяма изобретателност и инициативност в своя полза.
Същевременно “официалните” структури /банки, данъчни, репресивни органи/- символизирани от Сатурн ще продължат да играят ролята на “спирачка”. Но натискът върху тях е огромен и натрупаното напрежение задължително ще доведе до значими трансформации в тези среди до края на годината, а през следващата – те ще бъдат “приобщени” към прогресивни, но в известен смисъл авторитарни виждания на откроени лидери. Нещо от рода на: “голямата мишка изяла малката, силната-слабата” и т.н., но се предполага, че това ще има и оздравителен ефект, необходим и неизбежен дори…
През тази седмица все още сме под влияние на “лошо взаимодействие” между Нептун и Марс, което напомня, че трябва да се пазим от измами и “подхлъзване”, а и вирусни заболявания. Нептун “владее водното царство” и е придобил особена мощ в зодиакалния знак Риби- видяхме го и като отражение в природата при “неразбирателството му” първо със Слънце, а после с Марс…За щастие не се забелязват подобни явления поне за близките два месеца.
До четвъртък сме под влияние на Новолунието и е възможно да се чувстваме по-отпаднали, да страдаме от главоболие или друго неразположение. Пийте повече течности- това ще е доста полезно за организма ви, особено в сряда. Необходимостта от вид “пренастройка” на биологичния ви часовник ще изисква да не се натоварвате прекалено през цялото време.
В събота и неделя Луната е в Скорпион- “преработва” се “началото”- малко или голямо, нахлуло при всеки един от нас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *