седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 25.08-31.08.2014г.

Слънцето вече премина в сектора на Дева и традиционно за всички нас, това означава връщане към прозаичното ежедневие, необходимост да се заемем по-активно със служебните си ангажименти или пък да обърнем повече внимание на психическото и физическото си здраве. По правило, сега

Слънцето вече премина в сектора на Дева и традиционно за всички нас, това означава връщане към прозаичното ежедневие, необходимост да се заемем по-активно със служебните си ангажименти или пък да обърнем повече внимание на психическото и физическото си здраве. По правило, сега

постепенно се налагат по-практични оценки и привички, а земната енергия понижава авантюристичните нагласи. Но в началото на периода, тази тенденция е само във видимия и осъзнатия спектър, наложен волево или по необходимост. Под повърхността, продължават да бушуват силни страсти, провокирани от гиганта Юпитер и влюбчивата, жадна за приключения Венера, които все още се намират в сектора на Лъва, символизиращ любовните авантюри.
Така или иначе, тази тенденция ще провокира дълбока вътрешна неудовлетвореност, която ще се прояви или като вид недоволство, недоверие към партньора, или пък реално бягство от насъбралото се напрежение чрез флиртове и паралелни връзки. Не бих казала, че започването на нови взаимоотношения през това време ще водят до кой знае какво задоволство, дори напротив- ще завлачат след себе си неприятности, голяма част от които и трудно разрешими. Хубаво е, ако попаднете на подобен кръстопът, да не забравяте на къде сте тръгнали, за да не пристигнете другаде…
В понеделник е Новолуние и за съжаление то попада под опозиционното влияние на Нептун. Преведено на разбираем език, тълкуванието означава, че до средата на септември рутините ни задължения ще бъдат обърквани от понижен тонус, самочувствие или здраве. Пазете се да не си прикачите вирус- в пряк или преносен смисъл. Рационалният подход към житейски ситуации е препятстван от съмнения, предчувствия, същевременно вероятността да ни измамят в личен или обществен план нараства в пъти, а истинските щети от подобно подвеждане ще ни влияят дълго време.
В частност, това, което можете да направите е да не се доверявате преди да потърсите вид доказателства, на не търсите кратък и съмнителен път към успехи, да не позволявате да ви замесват в интриги.
В месеца на Дева е особено подходящо да се провеждат всякакви очистителни диети. Хубаво е и да вземете мерки, да повишите имунитета си.
Що се отнася до финансите- отговарящите за тях планети продължават да са в напрегнати конфигурации и предупреждават за загуби. Сатурн, за който вече доста пъти съм споменавала, че е в сектора на Скорпион- символизиращ банки, данъчни, силови и други бюрократични структури до края на годината ще предизвика своеобразни развръзки или значими трансформации, провокирани или започнали преди около две години и половина.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *