седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 27.10-02.11.2014г.

От 23 октомври Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Скорпион. В астрологията този сектор се свързва с преобразуванията, когато една житейска година е на път да си отиде и природата се подготвя за зимните месеци, студа...По

От 23 октомври Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Скорпион. В астрологията този сектор се свързва с преобразуванията, когато една житейска година е на път да си отиде и природата се подготвя за зимните месеци, студа…По

подобен начин реагира и психиката на човек, която традиционно през това време е по-податлива на състояния като тревожност, повишена интуиция, подсъзнателни страхове, които изплуват на повърхността…Характерна за Скорпиона е и дълбоката емоционалност, водеща до качествени трансфорамации, често първо на мисловно ниво, а в последствие и на физическо, събитийно и т.н. Такива енергийни послания ще бъдат отправени към нас през следващия месец и в по-голяма или малка степен ще ни принудят да изградим нови качества и поглед към света- най- общо казано.
В позитивен аспект- ние ще станем…бих казала по-сериозни и отговорни. Съсредоточаването върху един или друг проблем ще подтикне мнозина да проявят забележителна решителност, изобретателност и упорство при преследването на целите. Тенденцията се подкрепя и от Марс, който от 26 октомври премина в Козирог- символ на консервативната амбиция, свързана с по-високия социален статус.
Отношението към заобикалящата среда може да е всякакво, но не и безразлично през това време. В дребни или големи начинания ще се влага много страст, душа…
Чувствата ще са силни, объркващи и неразбираеми /в пряк и преносен смисъл/ за Огнените /Овен, Лъв, Стрелец/ и Въздушните /Близнаци, Водолей и Везни/ знаци и подкрепящи/градивни в значима степен за Земните /Телец, Козирог, Дева/ и Водните /Рак, Риби и Скорпион/ знаци.
Романтични връзки започнати сега ще са съпътствани от ярки емоционални преживявания, голяма, дори кармична любов.
Внимавайте обаче да не преминете границите на разумното и отключите прояви на ревност, подозрителност- доста подривни в своята същност…
Паричните потоци и други материални ценности също ще претърпят вид развитие в нова посока.
Онези, които имат собствен бизнес ще могат да извършат качествен напредък, благодарение на проявена инициативност и т.н. Би трябвало да се възползват от благоприятните аспектации, защото през следващата седмица звездите няма да са чак толкова благосклонни, освен това се трупа напрежение, което в различни и специфични нюанси ще ескалира до 24 ноември и ще ги принуди да извършат реформи… Разбира се, превенцията или да се използва “попътният вятър” винаги е по-добрият вариант.
До края на настоящия период взаимодействието с официални структури /банки, данъчни, социални/ и др. ще преминава по-леко. Същевременно са възможни решения в тези сфери, които да се окажат благоприятни за хората.
Напомням и че първата седмица след Новолунието е подходяща да се посеят “семена”, които да прорастват през месеца и да задават основно направление, фон за дълго.
Интуицията е силна, вслушвайте се във вътрешния си глас!
Осъзнаваме или- не, функционалността на органите на тялото също се променя. В месеца на Скорпион са показани процедури за дезинтоксикация, предвид и че този зодиакален знак управлява дебелото черво, пикочния мехур, жлъчката, половата система.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *