седмичен подробен хороскоп

Седмичен подробен хороскоп 29.09-05.10.2014г.

Слънцето е вече в зодиакалния знак Везни, а активната му позиция до 24 октомври напомня, че ще станем свидетели на ярки събития и инициативи, които ще ни влияят поне до пролетта. Най-засегнати сфери от нашия

Слънцето е вече в зодиакалния знак Везни, а активната му позиция до 24 октомври напомня, че ще станем свидетели на ярки събития и инициативи, които ще ни влияят поне до пролетта. Най-засегнати сфери от нашия

живот ще се окажат партньорските взаимоотношения /лични или делови/, юредически казуси / или вид трансформации в тази област/, делови или съпружески договори и т.н., които и под влияние на ретроградния Меркурий от 05 октомври ще се “преразгледат”, оценят по достойнство или пък разтрогнат. От 30 септември Венера- отговаряща за нашите ценности- най-общо казано, също ще навлезе в този сектор и ще подсили настоящата тенденция.
Всичко това се случва на фона на разгорещени емоции и страсти, силен порив към освобождаване от всичко деструктивно, повишена амбиция и инициативност.
Везни символизира “баланса” между собствени и чужди идеи, желания, стремежи, дори избор между “аз” и “другите”. Подобно раздвоение е способно да провокира сериозни вътрешни колебания, но и по-ясна визия за личното щастие. Да не забравяме и, че Новолунието, което отбеляза своеобразен “старт” на тези процеси се случи в градуса на “прозорливостта”.
Разбира се, в тази своеобразна надпревара на доводи и контра-доводи, ще има победители и победени. В малкото ни общество- семейна среда, работен колектив и др.- постепенно ще се оформят лидери или пък едно мнение ще преобладава над друго, защото през лятото си е проправило път в правилна посока, отговаряща на неговия интерес.
В обществения живот и на политическата сцена – в България, но и в международен план също ще се откроят водачи, чиито кардинални решения ще ни “превъртят” в качествено нова обстановка.
Първи сигнали, които “осветяват” бъдещи тенденции се получават в сряда и четвъртък. Събитията от тези дни са доста показателни и би трябвало да им се обърне подчертано внимание.
В позитивен план – повишената амбиция и инициативност ще помогнат на мнозина да направят пробив в своето развитие, дори бих казала “скок” напред. Това се отнася най-вече за огнените и въздушните знаци. Но трябва да се има предвид, че някой перспективи вече са създадени през юли и настоящите трансформации са по-скоро продължение и развръзка. Надявам се, че всичко е за добро, а верният път сега, който предпазва от обрати е сътрудничеството, иначе всеки сам за себе си може да избере друго направление- може би доста вълнуващо, разкриващо “широки хоризонти”, но също така и несигурно, бих казала – превратно.
Подходящо време да вникнете в нивото си на толерантност /което ще бъде изпитано по различни поводи през следващите две седмици/, а също и възможност да си взаимодействате конструктивно с околните, така че да се издигнете, като извлечете ползи, а не да се сринете в недоразумения и несигурност…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *