Водолей Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 04. 04- 10.04. 2022г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица  мнозина ще демонстрират  забележителна воля,  постоянство,  може да предизвикате разяснителни разговори,  които ще подпомогнат- утвърждаването на вашия авторитет, така че да наложите мнението си, идеите си…

Не е изключено  да ви се наложи да проявите  по-голяма толерантност и разбиране,  да балансирате между ваши и чужди интереси.

През втората част от  периода информационният поток се усилва,  вероятността да постигнете договорка  ще расте.

Чувате новини,  провеждат и срещи,  някой от вас ще подпишат договори,  които ще имат широко отражение,  както върху вашите отношения,  така и върху бъдещи перспективи на развитие,  позиции,  които заемат е сред другите.

В повечето случаи-  силата ще бъде на ваша страна, но все пак трябва да имате предвид,  че ако се премине от определени граници,  тоест-  липсва  известна мекота в общуването,  когато се налага- повече отстъпчивост или дори хитрост в добрия смисъл на думата,  тогава има опасност да се разминете  с очакваните резултати.

Почти през цялото време  ще сте склонни да се връщате към миналото,  да се учите от натрупан опит,  така че повечето от вас-  ще вземат конструктивни и целесъобразни решения.

Постигнати договорки,  подписани договори  през втората част от седмицата-  ще се оказват надеждни,  перспективни  и т.н..

Нараства вероятността  и да спечелите нещо важно за вас, чисто материално, но не само  и тази  тенденция ще се усилва..

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *