Лъв Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 04. 04- 10.04. 2022г. Зодия Лъв

Лъв

.През тази седмица  вие може да полагате доста усилия,  за да израстете,  за да преодолеете някои предизвикателства, така че да се почувствате  по-силни и по-свободни,  буквално и в по-широк смисъл.

 Вашите идеалистични настроения,  способност да демонстрирате най-доброто от себе си,  ще бъдат забелязани и оценени по достойнство,  така че през втората част от  периода-   вие ще се почувствате по-силни,  стабилни и подкрепени  от страна на важни за вас хора.

През тази седмица  може и да се сблъскате с вид истини  свързани с вашите взаимоотношения,  партньорски връзки, лични и делови.  Възможно е  да се изправите пред личности,  които демонстрират  взискателност, но и справедливост, а понякога и нетолерантност.

Ще има и такива обаче,  които ще допринасят  за собственото ви чувство на щастие, ще подпомагат  честолюбивите ви планове.

Възможно е да проведете важни и разяснителни разговори,  които ще имат широко отражение.

През втората част от седмицата-  вие можете да „ циментирате“  важни за вас връзки,  партньорски отношения.

Ако те са перспективи, така и ще бъде,   ще се случат събития,  които ще оздравят чувствате един към друг и привързаността- още повече.

Ако това не е така,  има голяма вероятност- различията между вас  да са почти  непреодолими.

Ако ви интересуват  спорни или юридически казуси-  тогава сега може да разчитате на доза късмет  и да наклоните везните във ваша полза,  включително и чрез вид подкрепа.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *