Дева Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 14.08-20.08.2023г. Зодия Дева

Дева

На 16-ти август предстои новолуние,  което ще внесе известно обновление в живота ви.

Голяма част от случващото се движи по инерция, тоест по външни причини, които вече са набрали скорост.

От вас ще се изисква на този етап да следвате по-скоро тенденциите,  така че да се възползвате от спонтанно възникнали възможности и да не ги пропускате, но и да оставяте зад гърба си всичко, за което забележите, че е изживяло своето време, иска да остане зад гърба ви…

В такъв случай няма смисъл да се стремите да го задържате… Инициативността на повечето от вас е много висока, вие правите силно впечатление  с ваша висока квалификация  или пък- съобразителност, точност, целесъобразност в действията.

Можете да направите пробив в избрано от вас направление  като демонстрирате висока квалификация, повишавате вашите знания, общувате с хора извън близкото или традиционното обкръжение, заздравявате подобни контакти.

Ако имате конкретна цел,  може и по-далечна  и концентрирате цялата мощна енергия в едно направление,  тогава тя може да заприлича на лазерен лъч,  който прави пробив, реализира се на практика.

Почти през цялата седмица ескалират изненади,  те ще наместват пластовете в живота ви, спонтанно и неизменно…

Част от изненадите ще са позитивни,  други ще ви показват, че статуквото не може да бъде съхранено,  трети ще изискват да отстраните от живота си хора и обстоятелства, които имат деструктивно и дестабилизиращо въздействие в живота ви.

Може да узнаете тайни,  да надникнете отвъд видимото или да сглобите една цялостна картина…

Мнозина имат предчувствия, силна интуиция, която не бива да пренебрегват.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *