Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Седмичен хороскоп за 14.08-20.08.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

На 16-ти август предстои новолуние,  което ще изисква вид обновление, което засяга ключови за вас въпроси като- кариерно развитие или пък брачни отношения, обществено положение и социален статус- общо.

Миналото ви засега по някакъв начин и вие в по-ярки краски виждате- какво ви дестабилизира, императивно трябва да бъде променено или пък- трябва да остане зад гърба ви,  защото е изживяло своето време.

Вашите успехи са много тясно свързани за важни за вас хора, партньорски отношения, лични или делови.

Ще забележите, че около вас има личности, на които можете да разчитате,  които ви  дърпат напред и нагоре… Ценете високо тези хора, те може да се окажат повод за просперитет за дълго…

Някой от вас ще се стимулират от висока конкуренция, която ще надскочат…

Други ще разчитат на енергичен лидер или партньор, личен или делови, който може да е повод за по-светли хоризонти на развитие или пък осъществяване на ваши собствени намерения.

Все пак от вас ще се изисква  да изберете правилна стратегия спрямо онези,  които имат негативно въздействие върху вашата сигурност или репутация, ако има такива, това ще бъде по-видно от обикновено.

В известен смисъл може да се каже, че на този етап от вас се изисква да направите чистка на обкръжението си,  да оздравите едни връзки, но да промените други, вероятно да трансформирате трети…. Вие ще прецените към кого и как да  реагирате, но обединяващо правило е, че е това ще има широко и дългосрочно отражение  почти на всички нива върху вашия живот,  така че ще трябва да преценявате внимателно в каква посока ще влеете тази мощна енергия на обновление и промяна…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *