Седмичен хороскоп зодии Телец

Седмичен хороскоп за 14.08-20.08.2023г. Зодия Телец

Телец

Това новолуние от 16 август ви дава шанс  да обновите и промените най-близката си среда на съществуване, приоритетно във вашия дом и семейство.

Можете да наваксате с изостанали дела, да изчистите евентуални недоразумения, понякога като действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Може да направите стъпки, които да „ сменят декорите около вас“,  така че да превъртите предизвикателства в полза и всичко това да допринесе за комфорта ви на съществуване.  Обединяващо правило е,  че се изисква да допуснете нещо ново и различно,  защото статуквото не може да бъде съхранено.

Ако това не е ваша тема, тогава вътрешно безпокойство, своеобразен бунт и ваши собствени революционни настроения- може да се превърнат в повод да преобразите живота си  на всички нива и от „ корен“. Добрата новина е, че влияете много силно на тенденциите, в известна степен може да се каже, че крайният резултат се определя от вашите собствени желания, инициативи…

Намирате се в чудесен период да подобрите  ваши партньорски връзки или такива, с любими хора.  Мнозина ще притежават доза късмет  и ще се почувстват подкрепени от важни за тях личности, понякога и обстоятелства, които сработват чудесно.  Ако имате собствен бизнес, тогава можете да направите пробив в избрано от вас направление. Ако имате деца,  Те ще са повод за гордост или можете да хармонизирате,  подобрите отношенията си, ако се нуждаете от това.

Въпреки натовареността ви,  мнозина ще намират време и за развлечения,  които ще порадват сърцето ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *