Везни Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Везни

Везни

Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Близнаци,  така че ще ви зареди с една по позитивна енергия,  вие много по-лесно и скоростна  ще постигате вашите желания,  вероятно и чрез подкрепа,  която ще получавате от страна на важни за вас хора,  които ще ви подават ръка,  ако имате нужда от това.

Пред вас ще се разкрият по-широки и по-позитивни хоризонти на развитие,  поради допълнителни шансове,  които застават на пътя ви,  поради собствените ви нагласи,  които ви помагат да виждат и повече шансовете,  отколкото предизвикателствата.

Някой от вас ще отправят поглед към пътувания,  които ще се окажат доста приятни, даващи допълнителни шансове,  други-  ще комуникират и с хора извън близкото или традиционното си обкръжение,  но това пак така ще ви действа позитивно и зареждащо.

Добре ще се развиват  дела,  които се отнася до придобиване на висока квалификация.

Използването на висока квалификация-  ще се оценява по достойнство и ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано.

Друга важна за вас тема   ще се оказват партньорските взаимоотношения,  вие навлизате в период,  през който можете да ги преобразите в положителна посока,  ако сте сами- можете да срещнете любовта  в лицето на партньор,  който е лидер по природа.

Тази тенденция ще се съхрани до началото на юли. Все повече ще ви се налага да се съобразявате с околните,  в живота ви могат да нахлуят личности, които да преобразят живота ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *