Водолей Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Водолей

Водолей

Вие ще намирате все повече време за забавления или все повече ще възникват фактори,  които ще ви карат да се чувствате „ в свои води“. Ще можете повече да влияете на хора и тенденции, понякога и като разчитате на доза късмет.

Звездите ще ви дадат шанс да демонстрирате потенциала си,  да можете да го разгърнете,  а той да бъде забелязан и оценен по достойнство.

От втората част на седмицата   и през следващите дни, вероятно около месец- трудно ще ви свърта на едно място,  но и няма да ви се занимава с рутина,  а само с онова, което ви носи истинско удовлетворение.

Ще се борите за интересите си, понякога ще влизате в словесни двубои, ще търсите подкрепа, ще преговаряте  и така действително ще привлечете на ваша страна внимание, одобрение,  вид опека,  които ще допринесат за чувството ви на удовлетворение  или действително  ще подпомогнат осъществяването на собствените ви желания и съответни успехи. Общуването  може да преобрази живота ви,  така че си струва да бъдете социално по-активни.

Не е изключено- да получите много интересни предложения,  които да ви подействат по подобен начин,  живота ви могат да нахлуят нови хора,  които да ви окаже значимо въздействие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *