Дева Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Дева

Дева

Вие навлизате в силен период,  през който  можете да постигнете успехи,  които са дългосрочни,  отнасят се до вашата професионална реализация  и финансово състояние.

Ако условията на труд го позволяват,  тогава вие ще повишите доходите си,  ще се изкачите по  йерархичната стълбичка.  Ако това е невъзможно,  тогава мнозина ще си потърсят  и ще си намерят  ново поле за изява,  което пак така ще ви подейства обогатяващо.

Може  целенасочено да се устремите  към по-  активно взаимодействие  с хора,  които ще допринесат за благоденствието ви.  Ще имате шанс да получите подобна подкрепа и одобрение.

Някой от вас  може активно да взаимодействат  с финансови или държавни институции,  с делови партньори,  които да повишат доходите ви. Може да се интересувате  от уреждането на наследствени дела  и да насочите подобни казуси в една по-предпочитана и подходяща за вас посока

.На този фон  вашият покровител Меркурий е ретрограден  и ви подтиква да преосмислите отношения  с хора,  които са стоящи далеч от вас,  това може да са евентуални идеи за пътувания,  уреждане на дългосрочни договори  и т.н.

Приемете случващото се като втори шанс,  така че да го насочите в едно по-продуктивно и удовлетворяващо направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *