Козирог Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Ежедневието ви става все по-забързано,  защото естеството на работата ви е такава,  защото възникват допълнителни ангажименти,  каквото и да е- вие се намирате в отличен период, чрез който можете да извършите промени на работното си място,  те може да са базисни и тези трансформации да се отразят и на други нива от вашия живот,  включително и на вашия дом, взаимоотношения у дома,  местоживеене  и т.н.

Ако вие не желаете промени на работното си място, тогава просто  ще утвърдите авторитета си, но може да ви се налага повече да балансирате  между лични и служебни въпроси.

Във вашия дом  също могат да ескалират преобразования, например- вие може да се замислите за закупуване на жилище,  промени във вашето местоживеене,  ремонти.. Вариантите са много като самия живот,  в повечето случаи промените са положителни и водят до разширение,  това разширение може да включва и допълнителни членове на семейството,  може да си организирате преследващите дни семеен празник по някакъв повод и т.н.

Към настоящия момент  вие може и да преосмислите  някои решения,  които пак така касаят средата ви на съществуване,  можете да  разчитате на целесъобразни съждения,  тоест да канализирате събитията в оптимална правилна за вас посока,  в повечето случаи това ще е така  и ще допринесе за комфорта ви на съществуване  и през следващите месеци…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *