Лъв Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Вашият покровител  Слънцето вече  транзитира през зодиакалния знак Близнаци.

От този сектор то ще усили желанието ви  да комуникирате с повече хора,  да бъдете социално по-активни и на практика вие ще реагирате точно така,  защото трудно ще ви свърта на едно място,  ще имате нужда от предизвикателства и движение,  но е вероятно  също така  в обкръжението ви да се появят хора,  които да ви действат доста стимулиращо, които да повдигат  тонуса и адреналина ви,  да ви се  отразяват ентусиазиращо  и на практика действително да допринасят  за по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Така или иначе през тази седмица вие ще забележите,  че вашата популярност расте,  намирате все по-широка подкрепа от околните, общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение  ще се превръща в проводник на щастие, нови и по-добри възможности.

Ще ескалира желание  или необходимост да пътувате,  в повечето случаи  това ще е свързано  с приятни преживявания или вид удовлетворение. Минали възможности  могат да се върнат към вас,  които са свързани с вашето кариерно развитие и професионална реализация,  въпрос на избор е  как ще реагирате.

Понякога може да ви се струва,  че трябва да се откажете от едно,  за да придобиете друго и по-ценно.

Приоритети, които се отнасят до придобиване на по-висока квалификация  и образование, ще се реализират успешно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *