Овен Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица  предстои знаково астрологично събитие за вас- Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак на 25-ти май  ще остане тук до  06 юли  2022 г.

Значи- вие навлизате в един от най-важните периоди за вас през годината,  през който ще можете да постигнете успехи,  които после ще се разгръщат в почти по инерция  и през следващите около две години и половина.  Куражът,  борбеността,  инициативността-  ще нараснат в пъти и вие ще усетите това въздействие като искра,  която ви пали още на 25-ти май  и може да предизвика чудеса от храброст  през следващите дни  и седмици.  Повечето от вас ще канализира тази мощна енергия във висока социална активност,  вие активно ще преговаряте за интересите си,  ще влизате в словесни двубои,  ако се налага  и много често  ще излизате победители.   Чрез собствената ви убедителност,  понякога и словесна агресивност-  вие действително ще можете да направите пробив  в избрано от вас направление  и почти нищо  няма да може да застане на пътя ви.

Това важи приоритетно за родените през първи деканат,  но и всички останали в различна степен.

Възможно е да се появят хора и обстоятелства,  които да ви подействат „ събуждащо“,  като ви подкрепят  или ви дадат интересни предложения,  идеи,  които да осъществите заедно.

Общуването ще се превръща в проводник на множество възможности,  особено през втората част от седмицата.

Можете да чуете или да изкажете думи, да постигнете договорки, които да преобразят живота ви.  Отличен период за създаване и укрепване на връзки. Звездите ви връщат към миналото, към заплетени казуси, които касаят финансовото ви състояние,  появяват се шансове да се върнете нещо изгубено, да се справите с подобни приоритети,  ако не веднага,  то в началото на юни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *