Рак Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Рак

Рак

Голяма част от тенденциите  сега в живота ви  се движат повече по инерция и според зададено  до този момент направление.

Въпреки всичко  вие се намирате в много силен период, през който  можете да направите  пробив в избрано от вас направление, могат да се увенчаят с успех  дълго полагани от вас усилия  или тенденцията да е такава,  че много да прилича на- изкачването на следващо стъпало  към съобразен връх,  към който се стремите.

Случващото се не е случайно,  така че голяма част от  шансовете ще застават сами на пътя ви,  но други вие може да отключите и действията ви ще имат широко отражение,  особено през втората част на периода.

През това време  се пазете  от повишаваща се конкуренция,  в някои случаи-  различни интереси,  които ще трябва съзнателно да се опитате  да балансирате,  за да избегнете някой сътресения.

Стар приятел  или човек от миналото  може да напомни за себе си,  това може да е и неразрешен въпрос между вас и ваш  партньор,  приемете случващото се като втори шанс, така че сега да реагирате различно  и да получите по-добър резултат от преди …

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *