Риби Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Риби

Риби

Вие се намирате в силен период,  през който можете да хармонизирате и подобрите вашата най-близка среда на съществуване,  във вашия дом   и не само.  Повечето от вас ще могат да разчитат на семейство и роднини,  които ще ви подкрепят-  морално и материално.

Успешно може да се справите с битови и имотни казуси. Може да решите да инвестирате в недвижимо имущество и това ще се окаже правилно,  благоприятно обстоятелство,  ако действате по този начин.

Навлизате в силен период,  през който можете да подобрите финансовото си състояние,  като намерите нови източници за печалба,  върнете си нещо изгубено  или се доберете до паралелни  доходи.

Тази тенденция ще се усилва през втората част от седмицата,  част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения, вид подкрепа, други- вие ще отключите и чрез собствените си инициативност…

Хубаво е да се замислите  за по-мащабни и по- дългосрочни инициативи,  които ще повишат доходите ви и ще подобрят благоденствието ви,  дребни действия могат да имат широко отражение в историята част на периода и през следващите около две седмици…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *