Седмичен хороскоп зодии Телец

Седмичен хороскоп за 23.05- 29.05.2022г. Зодия Телец

Телец

Все по-важна тема  за вас се превръща  финансовото ви благополучие.  Появяват се шансове  вие да подобрите  вашите доходи  като получите награда  за полагани от вас усилия до този момент,  направите пробив в кариерното си развитие,  доберете се  до тайна или неочаквана опека, сбъднете вашите съкровени желания и т.н.

Някой от вас ще открият и паралелни, допълнителни източници за печалба,  които могат да преобразят в положителна посока  онова,  което имате- общо.

Полезно е да преговаряте за интересите си, не винаги да афиширате вашите намерения, така ще постигате по-лесно целите си. В ретроградното си движение  Меркурий отново се връща във вашия зодиакален знак,  така че вие може да преосмислите ваши решения  от близкото минало,  които касаят бъдещи перспективи на развитие, ключови въпроси  свързани със социалния статус,  евентуални пътувания, премествания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение,  това понякога могат да бъдат дори юридически казуси.

Приемете случващото се като втори шанс  да насочите  всичко гореизброено  в една по-положителна и желана от вас посока,  това може да се случи като удовлетворяващ резултат, ако не веднага, то в началото на юни.

В любовта-  може да ревизирате вашите чувства,  но се придържате към факти,  така че промени, които сами може да предизвикате, в повечето случаи ще бъдат целесъобразни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *