Дева Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за 28.06- 04.07.21г. Зодия Дева

Дева

Продължава да расте необходимостта да се доказвате повече при другите,  демонстрирайки висока квалификация, вид компетентност, конструктивно поведение, вие ще успеете действително  да утвърдите авторитета си в колектив, да създадете внезапни и позитивни шансове за вашето бъдещо развитие, варианти, ако се нуждаете от такива, както и спонтанен изход от евентуално нарастващо напрежение.


Не е изключено да разширите кръга си на влияние или пък да получите внезапна подкрепа от страна на личност, която е стояща далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Все пак, ако работите, ежедневието ви може да е съпътствано от някои затруднения  поради множество ангажименти, включително и такива, които са се насъбрали във времето, но все още  не са намерили изход, това могат да бъдат и повишени изисквания към вас.

Възможно е случващото се в по- ярки краски да ви показва, че е дошло време да пренаредите приоритетите си по важност, така че да се освободите от дела, които само ви натоварват и е по-добре да останат в миналото, така че да се чувствате по-удовлетворени, за да не пострада и физическото ви здраве.

Не са изключени реформи на работното място, ще имате избор- дали да се впишете в тях  или да прелистите нова страница, ако все пак нещо спонтанно остане зад гърба ви, не съжалявайте, защото през август  ще бъде заменено от нещо ново и по перспективно.

В любовта- също ескалират  преоценки, склонни сте да се вслушвате повече във вътрешния си глас, интуиция, да проследявате причинно-следствени връзки, а това винаги може да е полезно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *