Козирог

Седмичен хороскоп зодия Козирог 02.06-08.06.2014г.

Козирог
Венера ви подкрепя през цялата седмица и стопля отношенията ви с хора, с които се обвързани сърдечно /деца, партньори/.
Ако сте служител във фирма- въпреки конкурентната среда, успявате да се докажете и да наложите авторитета си, всъщност, това е прекрасно време, през което можете да се справите с всякакви предизвикателства.
Ежедневието ви е много динамично, изпълнено с предизвикателства,промени, които постоянно ви принуждават да се нагаждате, изчерпват голяма част от ресурсите ви. Но активността и предприемчивостта ви са изключително полезни и добра инвестиция за бъдещето ви. Имайте го предвид и се възползвайте.
Ако нямате работа- сега е удачно да си потърсите, вероятността да си намерите такава е доста голяма.
В понеделник, вторник и сряда сте много емоционални, но крайностите във вашите чувства са градивни, стимулиращи, разкриващи допълнителни и/или неочаквани възможности.
В четвъртък и петък водите емоционални разговори, интересни новини. През тези дни можете да извлечете ползи или удоволствие чрез засилена комуникация, но сте застрашени от подвеждане, вид преувеличения.
През почивните дни обсъждате, преосмисляте развитието, статуса си. ако липсват сътресения, негативни оценки, това означава, че сте на верен път и за дълго ще бъде така. Но, ако неудовлетворението преобладава, това е знак, че през следващите седмици напрежението ще се задълбочи до степен, която ще ви принуди да трансформирате или намеренията или линията на поведение или пък и двете…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *