Козирог

Седмичен хороскоп зодия Козирог 23.06-29.06.2014г.

Козирог
Постепенно партньорските взаимоотношения-лични и делови придобиват приоритет. Повод за това може да са променените ви отношения или пък нови условия около другата личност, която изисква повече внимание и/или подкрепа от вашата страна.
При всички случаи до средата на юли околните са източник на изненади, които изваждат от ритъм ежедневието ви. На някой от вас може да се наложи да избират между домашни задължения, лични проблеми и кариерно развитие. В други случаи- важни за вас хора /определящи статуса ви/ – ви поставят допълнителни условия и задачи…
Не се противопоставяйте, създавайте нови връзки, заздравявайте стари- ще имате шанс за това, а и подобна перспектива ще ви дари с много допълнителни възможности, ще внесе известна стабилност и предвидимост на бъдещите събития.
В понеделник и вторник сте много емоционални, може би леко песимистично настроени, но напълно успешни. Доза късмет-възползвайте се!
В сряда и четвъртък сте доста натоварени. Венера вече транзитира в Близнаци и в продължение на около месец ще ви подкрепя в служебните ангажименти. Ако нямате работа- потърсете си.
Хубав период да утвърдите авторитета си в колектива. Някой Козирози ще бъдат привлечени от свой колега и могат да започнат романтична връзка през тази и/или следващата седмица.
В петък и събота е Новолунието- поставете ново начало в отношенията ви, като ги насочите в желаната от вас посока. Вид „рестарт” и преоценки така или иначе ще ви спохождат.
В неделя е препоръчително да се разтоварите в компанията само на позитивно настроени личности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *