Овен

Седмичен хороскоп зодия Овен 29.06-05.07.2015г.

186282Овен

Вашият управител Марс е в близост до Слънцето, разпалва крайни емоционални преживявания, често те са провокирани от въпроси свързани с дома ви, семейни или други имуществени въпроси. Пик от събития, но и яснота по тези теми получавате в четвъртък и петък.

В друг вариант – в душата ви е неспокойно, стремите се към трансформации, които да засегнат цялостния ви социален статус-кариерно развитие, брачни отношения, повод енергично и крайно да отстоявате мнението си, да се въвличате в спорове, които са способни да превъртят живота ви, са сменят „декорите” на най-близката ви среда- в пряк или преносен смисъл. Четвъртък и петък са най-показателни, същевременно тогава най-силно можете да влияете на бъдещи перспективи.

Информационният поток е доста засилен, вие можете да печелите на почти всички нива, благодарение на дар словото си, отличен изказ, а и бих казала- находчивост.

Това може да е повод за завързване на нови връзки- лични или делови, носещи ви ползи или удоволствия, за заздравяване на стари- стига да поискате. Сключване на договори, изненадващи новини, че и доза късмет в общуването са друг съществен нюанс, от който можете да се възползвате.

Най-хубавите ви дни са понеделник, вторник и сряда.

В събота и неделя няма да ви липсва компания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *