Овен Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Овен

Овен

Седмицата започва с Новолуние, така че ще рестартира въпроси, които са свързани със социалния ви статус -брачни отношения, кариерно развитие. Новото начало, което се символизира от Новолунието може да се тълкува и като „втори шанс“ да се въздействат и насочват неразрешени приоритети от миналото, натрупани във времето, но останали без изход или решение.

Сега е моментът да се справите с вид предизвикателство като се мобилизирате и с усилие се изкачите на по-високо ниво, излезете своеобразни победители. Ако това е невъзможно, тогава може да обиколите тази трудност или направо да оставите вид товар зад гърба си. Вие ще направите избор и съответна стратегия, която после ще има широко отражение и не само за идния месец, а за полугодие. Начинът на справяне ще покаже дали ще надстроите постигнати до този момент успехи или ще ви се наложи да се съобразявате повече с външни фактори, да отворите нова страница и т.н.

През втората част от седмицата желанието да се забавлявате, да се занимавате с онова, в което можете да блеснете или изпъкнете- ще нарасне в пъти.

Ще навлезете в период, през който можете да разгърнете потенциала си по оптимално добър начин. Мнозина ще отключат доза късмет…

Все така социалната активност е повод за радост, да привлечете онова, което е скъпо, важно за вас-любов, пари…През втората част на седмицата обаче, ескалира и вероятността да се сблъсквате с вид нечестност, ако има някакви тайни, които ви влияят, то те ще започнат да изплуват на повърхността, в края на тази и през следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *