седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г.

Седмицата започва с Новолуние, което е в последните градуси на Рак. Последните градуси винаги се отчитат за „критични“.

Транзитите през тях винаги се явяват като своеобразен завършек…Значи, това „ново начало“, което се символизира от Новолунието, всъщност ще бъде и продължение, вид развръзка на започнати вече процеси поне от месец и половина, а може и полугодие. Предвид, че това Новолуние е съпътствано със Слънчево затъмнение- отражението пак така ще бъде за идното полугодие. Следователно, всичко случващо се сега ще има преувеличено значение и следва съзнателно да се стремим да насочваме вектора си на развитие в  по-дългосрочен аспект и в рамките на възможното. Все пак затъмненията действат като „космически стрелочник“, така че ще можем да влияем според вече зададени тенденции.

Какво е значението на това Новолуние? На първо време, то ще има за цел да промени средата ни на съществуване, например- семейство, брачни отношения, най-близко обкръжение, но също- кариерно развитие, имидж, социален статус…Това Новолуние също така ще ни изправи пред всички затруднения, които са се натрупали във времето, но са останали без решение, изход и т.н. Имаме оптимален срок да въздействаме през тази седмица, в различна степен и през идната…Не е изключено да имаме усещането, че трябва да преминем пред вид изпитание, което изисква мобилизация. За да си справим ще трябва да си изградим стратегия…Ако си представим една планина като асоциативна препратка, тогава какво можем да направим? Можем да я изкачим чрез упоритост и постоянство, можем да я обиколим, а може и въобще да се откажем и да изберем нов път, ако разберем, че справянето с това предизвикателство е невъзможно…

И така, всеки сам ще избере своята тактика, а отражението и както казах вече ще е дългосрочно…

Преобразуванията може да са базисни или кардинални и според вече ескалирали перспективи на развитие. Ако животът ви е сравнително спокоен, това е признак, че промените ще ви обикалят и в бъдеще, въпреки че може да бъдете увлечени от някакъв общ поток на събития.

В глобален аспект- можем да очакваме продължение на противопоставяне на влиятелни, власт-имащи персони с „народа“. Аспектацията на звездите е такава, че противопоставянето ще е остро, ще разчупи статукво, но продължение ще има, както казах вече- това Новолуние е с влияние на идното полугодие. Не могат да се очакват бързи и качествени резултати…

На 22 юли Слънцето ще навлезе в Лъв- честолюбието, желанието на всеки един да демонстрира най-доброто от себе си перманентно ще расте. А с това- все по-трудно ще правим онова, което е по задължение, но ще се привличаме силно от онова, което е на сърцето ни.

Поривът за приключения и забавления също ще се усилват…

Взаимоотношенията- Венера все още е в Близнаци, така че с лекота завързваме връзки, но и пак така с лекота можем да ги прекратяваме. Освен това ескалира паралелна вероятност- в  края на тази и началото на следващата седмица могат да се засилят манипулации, вид нечестност в общуването, в друг случай- ще разгадаваме все повече тайни, там, където ги има и отнасящи се до нещо ценно за нас- любов, пари и др.

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Овен

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Телец

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Рак

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Лъв

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Дева

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Везни

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Козирог

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Водолей

Седмичен хороскоп 20.07-26.07.20г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *