Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Седмичен хороскоп 22.06- 28.06.2020г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се намирате в силно преобразуващ период, който може да се отрази на всички нива от живота ви, но да засегне онова, което имате-общо. В този процес и като първа цел трябва да бъде получаването на подкрепа от страна на важни за вас личности, които влияят на благоденствието ви. Ще имате такъв шанс, а дали се движите в правилна посока ще разберете в края на тази и през следващата седмица, понякога и по един бърз, изненадващ начин.

Когато става въпрос за професионална реализация- собствената ви инициативност, преговори, привличане на съмишленици ще е причина за повишение на доходи и не само.

Но вие може да имате план, който да ви действа обогатяващо и това да е личен проект, може би бизнес. В такъв случай- ще трябва да делегирате отговорностите си, отново да работите в съдружие, а вероятно и да инвестирате.

В душата ви кипят силни страсти, мнозина са доста емоционални, а това ще повлияе и вашите лични взаимоотношения.

В оптимален вариант- преживявате чувствани, страстни моменти, а в друг случай- трябва да промените нещо в подхода си, за да изчистите евентуални недоразумения.

Да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да подобрите партньорските си отношения, домашна обстановка, да се справите с битови и имотни казуси- оптимален срок е краят на тази седмица. Случващото се ще се запечата трайно, може да се вземат дълготрайни решения.

Избягвайте конфликти, които пак така ще са дълготрайни като отражение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *