Везни Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Везни

Везни

Все по-важна тема  за вас се превръщат  взаимоотношенията  с другите-  общо,  приоритетно с ваши партньори,  лични и делови.

В обкръжението ви  се проявяват хора,  които ви подтикват  да водите разяснителни разговори,  да преговаряте за интересите си,  да получавате вид подкрепа.  Всъщност,  периодът е доста подходящ  да привлечете  влиятелни и власт-имащи личности,  които ще се превърнат в мост на собствените ви успехи.

В друг случай-  сега е удачно  да изчистите  евентуални недоразумения от миналото.  Вашите връзки се обновяват,  възползвайте се от приливната вълна на първи април,  така че този своеобразен рестарт-  да е напълно във ваша полза.

Вие може да поставите едно голямо ново начало  във важни за вас отношения, „ семената“,  които ще посеете,  после ще прорастват дълго,  през следващите седмици,  може да са месеци,  дори по-дълго.  Имайте го предвид и насочвайте внимателно.

От една страна ще можете  да въздействате и да насочвате тези приоритети над обичайното,  но от друга страна- от вас ще се изисква  да се съобразявате повече с отсрещната страна, защото зависите от нея, понеже тя изисква това,  въпрос на избор е как ще реагирате.

В любовта- достигате   до вид истини,  които могат да укрепят  вашите чувства и привързаност,  но могат  и да ги „ изстудят“.

Много зависи от това- какво се е натрупало в миналото,  което ви застига по някакъв начин  и нека това да порадва сърцето ви.

Някой от вас  може да се сблъскват отново  със стара любов,  ако тя не е трябвало да напуска живота им….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *