Водолей Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Водолей

Водолей

Вашата социална активност  перманентно ще расте,  а това по един естествен начин ще се превърне в повод  да промените важни за вас връзки,  позиции, които заемате  сред другите- общо.

Възможно е  да ви се налага над обичайното  да преговаряте за интересите си,   да споделяте идеи, желания,  за да получите нужната подкрепа и одобрение.

Дори и да не ви „ отворят на една врата“,  то друга- задължително ще разкрие  шансове пред вас.  Така ще укрепите едни контакти,  но може да прекратите други и без преспективи,  това може да засегне и  договори.

При всички случаи- информационният поток е много усилен, чувате важни новини,  комуникацията се превръща в проводник на преобразования, на шансове,  нови перспективи на развитие,  които могат да обновят живота ви,  особено след новолунието на първи април,  но не само.

Склонни сте да преоценявате  всичко ценно за вас, трансформирате нещо в начина си на мислене и изразяване,  максимално се придържате към истини,  вид справедливост…

Може да  демонстрирате повече строгост,  постоянство,  безкомпромисност,  така ще удържите, онова,  което има истинска стойност за вас,  но може да изстудите чувствата си  или да се разделите с друго,  за което сте анализирали,  че няма смисъл…

Миналото ви застига  под формата на равносметки,  стари преживявания,  всичко това трябва да има стабилизиращ  или отрезвяващ ефект… Можете да надникнете в по-далечното бъдеще,  а също така и да му влияете чрез дар словото си,  убедителност,  лични желания и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *