Дева Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Дева

Дева

Периодът може да се окачестви като силно трансформиращ за вас,  случващото се  може да се отрази  на бъдещи перспективи на развитие,  а посоката много ще зависи  от избора,  който ще направите,   посоката,  която ще изберете  и т.н.

Повечето от вас  ще покажат своята инициативност  и това ще има широко отражение.

Може да се концентрирате в посока,  в която да получите по-широка подкрепа  от страна на хора,  които влияят на вашето благоденствие,  това може да са влиятелни или власт-имащи личности, може да са ваши партньори,  лични и делови.

Може да обсъждате теми,  които се отразяват на вашето благоденствие, а понякога и на това- на вашето обкръжение.

В този процес  може да решите  да се захванете с наследствени казуси,  спорни и имотни въпроси,  каквото и да е,  хубаво е  да се възползвате  от новолунието  на първи април и дните след него,  така че да поставите едно голямо ново начало,  което ще повлияе  на различни нива от вашия живот, подчертано на онова,  което имате- общо.

Ще расте инициативността ви,   която ще  подобри материалното ви състояние.

В някой случай  това може  да включва  и активно взаимодействие с финансови или държавни институции, действайте,  възползвайте се от приливната вълна  и може да се справите с всичко,  ако не веднага,  то през следващите две-три седмици…

Вашите действия могат да имат широко отражение.

В душата ви бушуват силни страсти,  емоционални преживявания,  хубаво е да се доверявате на вътрешния си глас,  който ще бъде и верен ориентир,  ако сте на прага на житейски кръстопът.

На работното място  или в ежедневието-  можете да очертаете по-далечни перспективи на развитие,  които ще ви позволят да утвърдите авторитета си,  да „ циментирате позициите си“,  да постигнете дългосрочни  успехи.

Ако това е невъзможно,  тогава ще стартирате  промени,  които ще се проявят в значима степен  до края на април,  в повечето случаи- това ще бъде във ваша полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *