Лъв Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Лъв

Лъв

Вие навлизате в период,  през който ще можете да очертаете по-позитивни перспективи  на развитие,  ще се намират хора,  които да ви подкрепят,  които ще ви помогнат  да излезете извън границите  на настоящите си постижения и съответно да ги надскочите.

Ще бъдете силно стимулирани  да споделяте  вашите идеи,  желания и намерения,  така е правилно,  защото това ще се превърне в повод  да направите пробив  в избрано от вас направление.

По различни поводи и начини  ще можете да надникнете  в по- далечното бъдеще  и съответно да изберете  най-подходящата посока за вас.

Някой от вас  могат да се захванат  с уреждането на спорни или юридически казуси,  уреждането на документи,  в този процес- ще можете да разчитате на доза късмет,  особено,  ако се възползвате от новолунието на първи април и дните след него.  Ще ви върви,  ако демонстрирате висока квалификация,  ако се стремите да повишите вашите знания,  стартирате  подобни приоритети.

Имате шанс да получите повишение,  включително като разчитате на хора,  които са влиятелни,  властимащи и т.н.

Някой от вас  могат да решат да пътуват  и  подобни  теми  също ще ви носят  удовлетворение.

Друга важна за вас тема  са партньорските отношения,  ще имате възможност  да ги оздравите,  стабилизирате,  така и ще бъде,  ако те са перспективни. Миналото ви застига по някакъв начин  и ако там са се натрупали недоразумения,  тогава те ще ескалират  и ще изискват  да бъдат разрешени,  преди да продължите напред,  ще определят много  за любовните ви  трепети.

Някой от вас  ще могат  да си върнат стара любов,  ако тя не е трябвало да напуска живота им…

Популярността ви продължава да расте,  но паралелно с това и необходимостта,  да се съобразявате повече с хора от вашето обкръжение,  защото те пряко влияят на вашата стабилност  и на различни нива от живота.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *