Рак Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Рак

Рак

Вашите амбиции  перманентно ще се усилват,  а едновременно с това  и шансовете да постигнете едни от най-значимите успехи,  на които после  можете да разчитате  през следващите седмици, месеци,  а може и много по-дълъг период от време.

Вашите постижения пряко ще зависят  от собствената ви инициативност, борбеност в избрано от вас направление.

Възползвайте се от новолунието,  което е на първи април  и дните след него,  така че да поставите едно голямо ново начало…

Не е изключено  да влизате в дебати,  чрез които  можете да изпъкнете,  да получите вид  подкрепа  и т.н.

Възможно е също така-  да чуете важни новини,  вид предложения, да проведете подобни разговори,  които пак така ще имат широко отражение  върху бъдещето ви развитие  и ще определят  своеобразен таван  за  собствения ви просперитет.

Възползвайте се от аспектацията на звездите,  от „ приливната вълна“,  която може да ви отведе  доста далеч. Ще бъдете забелязани, оценявани по достойнство  и със съответните позитиви.

Ако не всичко се случва точно така, както искате или желаете,  това ще бъде ясен признак,  че е дошъл моментът  да направите по-рязък завой,  за да намерите  своето най-подходящо място под Слънцето,  така че да можете да разгърнете вашия потенциал и съответно да получите удовлетворение.

Някой от вас  ще взема действат активно  с  финансови или държавни институции, за да стабилизират материалното си положение.

Други-  ще се концентрират върху партньорски отношения,  лични и делови,  които пак така въздействат подчертано  на благополучието им.

В този процес ще се сблъсквате с вид  истини,  ще разбирате в по-ярки краски- на кого и в каква степен можете да разчетете, материално и морално.

Това по един естествен начин ще укрепи   едни контакти,  но може да прекрати други.

В любовта-  преминавате през отрезвителен и трансформиращ  период. Крайният изход  много ще зависи от това, какво всъщност искате,  но и какво се е натрупало в миналото…

Виждате отсрещната страна „ без розови очила“,  а това винаги е полезно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *