Риби Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Риби

Риби

Навлизате в период,  през който все по-силно  можете да влияете на вашето финансово състояние. Може да ви се налага да преговаряте за интересите си,  да търсите вид подкрепа  от страна на хора,  които влияят на благоденствието ви.

Може да чуете важни новини,  които пак така се отразяват върху вашето благополучие…

Колкото сте по-инициативни в това направление, търсите и намирате опека, понякога и нови,  паралелни източници за печалба,  толкова по-значими могат да бъдат вашите успехи  в това направление.

Ако настоящето не ви удовлетворява,  тогава може да се ориентирате  към нови източници на доходи,  възползвайте се от новолунието,  което е на първи април,  така че да обновите  материалното си  положение  или да зададете едно голямо ново начало в този сектор от вашия живот.

Ако не афиширате всичките си намерения,  комуникирате и с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение,  тогава шансовете пред вас ще се разширят.

Дребни действия могат да имат широко отражение,  може да „посеете семена“  в дните на новолунието и след него,  които ще прорастват и ще дават плодове  през следващите седмици, месеци,  а може и по-дълго време.

В любовта-  проявявате  хладен разум,  който може да изстуди страстите.

Склонни сте да правите равносметки,  да се връщате назад към миналото,  ревизирате чувствата си,  това ще се превърне в повод  да укрепите надеждни взаимоотношения  и като изчистите някои различия,  но ако тези различия са твърде големи, тогава  може да решите да прекратите контакти,  които са изчерпани,  не ви носят удовлетворение и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *