Седмичен хороскоп зодии Телец

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Телец

Телец

През цялата седмица  вие ще сте склонни да си правите равносметки,  ще гледате на живота  през призмата  на забележителна обективност,  ще се стремите  да действате справедливо,  буквално и в един по-широк смисъл,  така че да бъдете по-стабилни  на различни нива от вашия живот.

Възможно е да се представите пред света  в една друга светлина,  която ще допринесе  за утвърждаването на вашия авторитет,  за постигане на успехи,  които ще имат дългосрочен ефект.

По-трудно ще правите компромиси,  възможно е  вашите емоционални преживявания,  чувства и желания  да сте „ изстудят“  под въздействие  на хладни съждения,  които ви действат „ отрезвяващо“,  но ви подтикват  да действате целесъобразно.

Навлизате в период,  през който голяма част от тенденциите  се движат повече по инерция.

Вие все по-малко  ще сте склонни  да споделяте  вашите намерения,  вероятно и поради факта,  че трябва да направите избор,  да изберете посока,  която все още не е напълно ясно и добре очертана.

Препоръчително е  да се движите повече  по направление на най-малкото съпротивление.  Онова,  което трябва да остане в живота ви,  защото има потенциал-  ще ви носи удовлетворение,  ще се обнови и заздрави.

Но ако забележите,  че определени хора или обстоятелства са на път да излязат от живота ви,  тогава едва ли ще можете да ги  задържите,  а и това  в повечето случаи- няма да е полезно за вас.  Можете да се добирате до тайна информация,  да надниквате отвъд видимото,  да си изграждате една цялостна картина,  която ще е верен ориентир,  ако имате усещането,  че сте на прага на  кръстопът….

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *