седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г.

Още от началото на седмицата Меркурий вече ще транзитира през Овен, значи- можем да очакваме пробуждане на по-голяма воля в нашия начин на мислене и изразяване.

Тази тенденция ще се изрази в повече смелост, решителност при вид изказвания, ще ескалират гръмки изказвания, ще попадаме в словесни двубои, където по-енергични личности ще се стремят да наложат мнението си, да защитят интересите си, ще изпъкнат лидери в усилващ се информационен поток. По един естествен начин това ще се отрази предимно на влиятелни, власт-имащи личности, около които ще гравитират всички останали и като последици. Ще се втвърдяват и консолидират общества по интереси и за дълго стабилността на мнозина ще зависи от избора, който са направили.

В положителен аспект- нараства вярата в собствените възможности, съответно- инициативността и шансовете, които се отключват при всяко едно действие, заменено от пасивност или страх.

Овен символизира „Аза“, това е време на съревнование, в което всеки трябва да докаже себе си, така както на състезание и когато се разчита на лични качества- едни излизат победители, други изостават. По различни начини и поводи ще бъдем провокирани да реагираме точно така, тоест да се състезаваме, борим, доказваме, за да успеем в избрана цел или поне- да не бъдем изместени. Това е време през годината, когато можем или трябва да разчитаме предимно на себе си, за да направим пробив в предпочитано направление.

Дори и в колективи /на работното място и не само/ ще забележим, че изпъкват лица, които се стремят да се наложат…Това ще очертае в по-ясни краски позициите на всеки. Едни ще утвърдят авторитета си, други ще се „приютят“ под тяхната сянка, трети ще изпаднат и ще се наложи да си потърсят друго  и  по-подходящо място.

Взаимоотношенията лични и делови се променят и посланията не са еднозначни. Едни връзки ще се укрепят, бих казала „циментират“ чрез обща визия за бъдещо развитие, защото виждат, че могат да разчитат на човека до тях. Други ще изпитат остър недостиг на подкрепа, ще се почувстват не достатъчно обичани, приети и т.н. Но много зависи какво е натрупано в миналото, сега само определени истини изплуват на повърхността и вие ги виждаме „без розови очила“. Нека това да се превърне в повод за равносметки и адекватни мерки, които ще ревизират предстоящ вектор на развитие. Един от най-благоприятните моменти за това е Новолунието, което е на 01 април и няколко дни след него. Сега можем да „посеем семена“, които ще прорастват и после ще дават плодове през цялата предстояща година. Както в природата, така и в живота- за всяко нещо си има подходящ момент, който не бива да се пропуска….

Ще просперират по-смелите, инициативните, онези, които изначално са действени…

Това Новолуние ще засегне парични потоци, които ще предразположат към по-голяма пестеливост, но и редуциране на някой цени…Тази перспектива ще расте през април и в крайна сметка ще отговори на доста очаквания…

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Овен

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Телец

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Рак

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Лъв

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Дева

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Везни

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Козирог

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Водолей

Седмичен хороскоп 28.03- 03.04.22г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *