Козирог Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.11-04.12.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Пред вас могат да се разкрият някакви варианти на развитие,  които ще ви помогнат да се измъкнете от сложни ситуации или пък- да спечелите нещо важно за вас,  да материализирате желанията си,  да подействат е позитивно на доходите си и т.н.

Всичко гореизброено може да се разкрие пред вас чрез обходни пътища към целите,  вид алтернативи,  опека, до която се добирате,  защото се оказва,  че има кой да ви пази гърба или на кого да разчитате при разрешаването на подобни въпроси. Миналото може да ви застига по някакъв начин и под формата на разплата, така че някой от вас ще получат награда за полагане до този момент усилия.

Ежедневието ви може да е напрегнато над обичайното, защото не всички са толкова открити към вас, понеже може да сте на прага на житейски кръстопът,  когато ескалират равносметки- с какво да продължите и с  какво или кого да се разделите…

Голяма част от тенденциите ще се движат по инерция,  така че вие може да прекратите връзки и договори, които са безперспективни, ненадеждни или направо измамни. Ако има такива, вие ще можете да ги идентифицирате, те перманентно ще объркват вашите планове и ще ви разминават с очакванията… В

такъв случай, вероятно и наистина ще е по-добре да се разграничите от тях, за да не ви действат по подобен начин и в бъдеще.  Може да ви се налага да разпределяте времето си между текущи и допълнителни дела,  хубаво е да пренаредите ангажиментите си така,  че да не сте прекалено натоварени, за да не пострада и физическото ви състояние.

Някой от вас може да имат нужда от почивка, да обърнат повече внимание и на себе си и т.н..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *