Риби Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 28.11-04.12.2022г. Зодия Риби

Риби

Вие сте във важен период относно вашето кариерно развитие, социален статус и т.н.

В душата ви могат да бушуват силни бури, страсти и желания, които в оптимален случай ще отключват повишена инициативност, борбеност, така че да демонстрирате най-доброто от себе си и да постигате успехи, на които после ще можете да разчитате и през следващите месеци, а може и повече.

Вие може да отключите някакъв шанс, който не е случаен, а е естествена развръзка и продължение на тенденции, които сте задали в миналото.

Сега успехи, признание могат да застанат на пътя ви, а нивото на удовлетворение много ще зависи от това-  какво сте натрупали като перспектива на развитие до този момент, дали сте се движили в правилна посока или се изискват в корекции.

Някои от вас ще получат неочаквана подкрепа,  вид опора,  която ще им даде  повече увереност,  стабилност за бъдещ просперитет.  Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате,  тогава пред вас могат да се разкриват  варианти на развитие,  стига да ги търсите, ще ги откриете.

Може да установите, че някой ви пази гърба и може да разчитате на него особено в по-трудни или изпитващи моменти.  Ще има и такива, които ще действат стратегически и пак така ще открият обходни пътища към целите си.

Сега е  подходящо да бъдете максимално инициативни,  за да не пропуснете някой шансове, въпреки че част от тях самите застават на пътя ви.  Може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети.

Това може да внесе известно напрежение в душата ви, анализирайте го в конструктивна и градивна посока, а не обратното- в недоразумения с близките или на работното място. Ако това е процес който ескалира в последно време, сега може да му влияете над обичайното, действайте различно,  за да получите по-добър резултат от преди.

Полезно е да се пазите от недоразумения в вашия дом и семейство,  делегирайте отговорности,  споделяйте чувства,  намерения, търсете общи  интереси и визия за бъдещо развитие,  за да не се пропука най-близката ви среда на съществуване, образно казано.

В друг случай-  битови и имотни казуси заемат голяма част от вниманието ви,  изискват повече търпение,  за да се справите с тях.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *