Водолей Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Водолей

Водолей

На повечето от вас може да им се налага да разпределят подчертано времето си между лични и служебни приоритети и в този процес мнозина ще пренаредят ангажиментите си, така че да са по-ефективни. Вие може да се справяте все по добре, дори и следствие на подкрепа, до която се добирате от страна на близки и роднини, на семейството ви.

Ако в последно време е ескалирало напрежение, дори неприятни изненади в този сектор /дом, семейство, недвижимо имущество/, то сега ще можете да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, все пак това ще зависи и от собствената ви инициативност, желания и т.н.

Към вас се възвръща минал шанс, отново засягащ- местоживеене/семейство и  работа, двете теми ще са взаимно свързани подобно на скачени съдове- влияете на едното, а то се отразява на другото. Помислете, изградете си стратегия, а звездите ще ви подкрепят.

На този фон вашата социална активност все повече ще расте, вие може да влизате в словесни двубои, да се борите за интересите си и през тази седмица това може да е повод за победа, да привлечете нещо важно за вас-любов, пари, морално удовлетворение.

Взаимоотношенията с околните, начина ви на мислене и изразяване ще се променят и това е тенденция, която ще ескалира през идното полугодие. Вероятно и ще има повод за това, може да сте предизвикани, но ораторските ви способности ще правят победители…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *