Козирог Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Козирог

Козирог

Важна тема за повечето от вас продължават да пъдат партньорските отношения-лични или делови. Не е изключено през тази седмица да обсъдите важни теми, включително такива, които са възникнали в близкото минало и да откриете внезапен, позитивен изход от неразрешени въпроси, които касаят общото ви бъдеще.

На този етап успехите ви, бъдещото ви развитие, чувство на щастие-общо, в значима степен се определя от подкрепата и одобрението, до което можете да се доберете, от важни за вас връзки.

Добрата новина е, че сега можете да канализирате тези послания към вас в оптимално позитивна за вас посока и действително да се доберете до желаното.

По различни поводи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, силни и слаби звена във взаимоотношенията, но сега можете да влияете и насочвате подчертано тенденциите, възползвайте се!

Добре се развиват дела, които се отнасят до професионалната ви реализация, полагани от вас усилия започват да дават резултати, а вие да се радвате на „попътни ветрове“, успехи, можете да излезете своеобразни победители от заплетени ситуации, които може да са ескалирали преди…

Сега може да надникнете в по-далечното бъдеще относно приоритети, които касаят- дома, семейството, битови и имотни казуси, место-живеене. Чудесно ще бъде да дадете тласък на всичко горе-изброено в желана от вас посока, а това ще започне да дава резултати и може да преобрази средата ви на съществуване в края на годината…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *