Риби Седмичен хороскоп зодии

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Риби

Риби

Вашият творчески потенциал расте със съответните позитиви- да срещате все по-широка подкрепа от страна на важни за вас хора.

Взаимоотношения с любими личности /партньори, пораснали деца/ продължава да бъде актуална. Ако са възникнали недоразумения в близкото минало, то сега ще можете да ги изчистите, понякога и по един бърз и изненадващ начин. В друг случай- заздравявате връзките си следствие на разяснителни разговори…

Чувате интересни новини, предложения и по този начин може да си върнете минал шанс или да привлечете подкрепа, съюзници, които ще ви бъдат много полезни.

Колкото сте социално по-активни, преговаряте, изказвате идеи, толкова по-широки перспективи на развитие ще разгръщат пред вас.

Заплетени ситуации във вашия дом също могат да намерят решение. Мнозина ще инвестират в дома си и това ще се окаже благоприятно обстоятелство, също-може да се справите с имотни или битови казуси, ако това ви интересува, още- да разчитате на близките си, ако се нуждаете от това.

Навлизате в период, през който финансовите ви амбиции ще растат или това е необходимост да защитавате онова, което имате-общо. Сега може да очертаете нови и по-добри перспективи в тази сфера от живота ви, чрез собствената ви инициативност или подкрепа от срана на влиятелни личности.

В друг случай- вие ще обновите доходите си, може да надникнете в по-далечното бъдеще, съответно на какво можете да разчитате, за да забогатеете, така че да си изградите стратегия…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *