Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието ви все повече забързва своя ритъм, но паралелно с това ви дава допълнителни възможности да демонстрирате вашите качества със съответните облаги.

Например, ако става въпрос за професионална реализация, сега сте в оптимално подходящ период, така че благодарение на собствената си инициативност да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. Ако- не, тогава ще забележите, че вие сте много по-резултатни, буквално в ежедневието, справяте се с дела, за които до скоро не ви е достигала енергия, хъс, възможности и ето, че всичко постепенно се променя със съответните позитиви.

В друг случай, навлизате в период, през който ще трябва да се борите за своите позиции, да се справяте с конкуренция, допълнителни задачи и вероятността да се справите е повече от голяма.

Вие също така сте във важен период, през който може да ви се наложи да пренаредите приоритетите си, така че да не сте твърде натоварени, но и успешни, също, за да сте по-здрави. Евентуален интерес към спортуването ще има особено благотворен ефект…Всичко това стартира сега и ще се разраства като тенденция през идното полугодие и в крайна сметка ще промени позициите ви на работното място, от вас зависи посоката.

В началото винаги по-лесно се влияе, действайте още сега и може да направите пробив в избраното направление.

Ще ви помагат пътувания и/или демонстрация на висока квалификация.

Относно по-далечни перспективи на развитие- може да си върнете минал шанс, стига да искате, но за това ще ви помогне определена личност.

Партньори- лични или делови, също могат да ви изненадват приятно. Това е подходящо време да освежите и обновите важни за вас връзки, особено, ако пътувате, смените обстановката, обсъждате общото си бъдеще, стига да не са преминати определени граници в миналото.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *