Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Стрелец

Стрелец

В душата на повечето от вас кипят силни страсти, които ви подтиквад да действате по-радикално или по начин, който е способен да преобрази живота ви.

Ежедневието ви ще бъде доста динамично, натоварено, понякога и с допълнителни и изненадващи задачи за изпълнение. Това могат да бъдат шансове пред вас, които ще обновят професионалните ви позиции или предизвикателства, които показват какво трябва да се промени на работното ви място, така че да сте по-устойчиви, успешни.

В повечето случаи, преобразуванията, които предстоят ще бъдат във ваша полза. Например, може да получите предложение за повишение, а ако това е невъзможно според условията на труд, това ще бъде морално удовлетворение. Или пък-минал шанс се възвръща към вас, обсъждат се по-далечни перспективи на развитие и каква стратегия трябва да изберете, вид реорганизация към, която да се атаптирате, за да сте адекватни на бързо променяща се обстановка.

На този фон- любовта е не по-малко водеща тема, желанието да порадвате сърцето си, да намерите време и за развлечение. И така, през тази седмица вие ще можете да оздравите вашите връзки, да преживеете запомнящи се моменти или ако сте сами- да срещнете любовта.

Близки до сърцето ви хора все повече ще ви фокусират и тази тенденция ще се усилва до началото на следващата година.

Някой Стрелци могат да проявят интерес към разрастване на собствен бизнес и почти до края на юли ще успеят като разчитат на съдружие, преговарят за интересите си, сдобиват се с популярност. В началото винаги по-лесно се влияе, действайте от сега…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *