Интересно Любопитно

Тест: Кога и как предизвиквате Съдбата да ви подаде ръка

Изберете си една от картинтките по-долу и вижте какво й е посланието към вас в настоящия момент!

126348570 Ако сте избрали картинка 1, тогава вие винаги можете да разчитате на късмет и закрила от страна на Съдбата, защото сте позитивно настроени към света, умеете да се радвате на живота, а може би и вярвате в чудеса.

Трудностите рядко ви „събарят”, имате достатъчно сили, за да започнете от начало и да си кажете : „Всяко зло за добро”.

Може да имате много приятели, но все още да очаквате любовта, която ще докосне истински сърцето ви. И когато това се случи, дано да имате сетива да я разпознаете, оцените, преди да си е тръгнала!

 

Ако сте избрали картинка 2, тогава вие сте дълбоко емоционална личност, която съществува в океан от силни емоционални преживявания. Вие сте само една малка част от това, което сте склонни да разкривате пред околните. Задълбочената ви, интуитивна и философска мисъл, ви помага да стигате до дъното на горчиви истини и в тях пак да откривате  красота. Нещо като: „Сладост в горчивината”. Може вашият живот да напомня на нещо подобно, защото винаги търсите смисъл, истината, не се задоволявате с повърхностни обяснения…

Е, Съдбата винаги ще се обръща с лице към вас и ще ви подава ръка и то, когато най-малко очаквате, когато не сте концентрирани върху крайния резултат, не сте обвързани с точни „разчети, а само с усещането за справедливост и вярна посока”…

 

Ако сте избрали картинка 3, тогава вие не обичате да ви въвличат в сложни преживявания и драми. Дори и да изпитвате силни емоции, вие умеете да се дистанцирате от тях, благодарение на хладна мисъл и практичност. Може да имате склонност да прехвърляте отговорностите си върху околните или да изглежда, че вие сте съвършени, необикновени или всичко ви е позволено. Всъщност, често е така, защото вие сами си го позволявате.

Подходът ви в живота не е традиционен, понякога може да изглеждате чудати, еклектични, отличаващи се от тълпата, но всъщност, вие сте доста прозорливи и Съдбата винаги ви се притичва на помощ, когато сте „себе си”, неизневерявате на принципите си, рискувате и успявате да постигнете желанията си.

Но може винаги да останете неразбрани, дори самотни, ако не се преборите с някой от собствените ви страхове, като обвързване например?!

 

Ако сте избрали картинка 4, тогава вие сте изключително земна и практична личност, здраво стъпила на земята. За вас животът не е само забавление, а също и оцеляване. От всяка ситуация вие умеете да извличате полза, защото сте умни, също- подчертано адаптивни, гъвкави като реакция във всеки един момент.

В много от случаите успявате да превъртите обстоятелствата във ваша полза, да контролирате положението, да се справяте с предизвикателствата, околните често не разбират кога са попаднали по ваш контрол, неусетно…

Животът ви може и да не е лесен, но е успешен, адекватно на вашите усилия и желания. Благоволението на Съдбата винаги ви застига, когато заложите на търпението, изчакате след зимата да дойде пролет…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *