Без категория

Услуги

Кармичен хороскоп- тази консултация ще ви покаже генерална насоченост на вашата Съдба, основни и ключови периоди в живота, включително и настоящия. Силни и слаби аспекти от астрологичната карта, които се проявяват на три нива- характер, здраве, събития. Важен нюанс- как да се справим с предизвикателствата, така че да подобрим начина си на съществуване. На какво можете да разчитате, съответно- от какво да се пазите.

За поръчки ми пишете на: astrom@abv.bg

 

Партньорски хороскоп– тази консултация включва основни характеристики и на двамата партньори, кармична предопределеност по отношение на любов, дълготрайни връзки, брак. Синастрия- до колко характерите са съвместими, връзката кармична ли е, на какво се гради основно- приятелство, страст, любов, отговорност или всички елементи са включени на различни нива. До колко човекът до вас е надежден? Съществуват ли скрити черти от характера, за които е добре да сте запознати?
Опознайте човека до себе си- астрологията може да ви разкрие неподозирана и доста пълна информация, за която понякога са нужни години, за да стигнете до нея, а може и никога да не разкриете причинно-следствените връзки от този ъгъл, а и закономерност.
Подробен отговор на един въпрос плюс прогноза за един месец, в писмен вид 2-3 страници или устна консултация половин час /30 мин./.

Годишен хороскоп- тази консултация ще ви даде информация за водещи тенденции за предстояща година, както и тълкувания за всеки месец.

Релокации- отражение и промени при конкретни преместваия в друг град или държава.

За поръчки ми пишете на: astrom@abv.bg

 

И не забравяйте, че “предупреденият войн е въоръжен войн”, а знанието е сила, която може да ни направи по-успешни и по-щастливи.

С пожелание за много успехи и сбъднати мечти!

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *