Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за август 2017 година

Хороскоп за август 2017 година368976Овен

Август е месец на слънчевите и лунните затъмнения, които ще пренаредят приоритетите ви според желания, които извират от сърцето ви. Затъмненията служат като стрелочник, който ни поднася на нови релси на развитие, а във вашия случай, тази тенденция ще ви помогне да извлечете ползи от вече натрупан опит, връзки, които сте създали, така че да изплувате на преден план, „над тълпата“, да демонстрирате и проявите в пълна степен лидерските си качества като демонстрирате своя талант.

Месец август е прекрасен да направите пробив в частна инициатива, а ако сте човек, който се реализира чрез творчество, тогава можете да имате значими успехи.

Факт е също, че август влияе силно на чувството ви за привързаност. Ако изпитвате вид неудовлетворение, тогава ще вложите много енергия, за да насочите връзките си в една по-подходяща за вас посока, а ако това пак е невъзможно, тогава някой взаимоотношения ще останат трайно зад гърба ви.

Това, което ви стимулира, обсебва вниманието ви са хора близки до сърцето ви-от деца, ако имате такива, до партньори. Възможно е около тях  да се случват промени, които да рефлектират и върху вас самите. Следете, показателни са дните около пълнолунието и частичното Лунно затъмнение на 07 август. Ако през това време скъсате емоционална връзка с някой, това може да е завинаги или поне- никога вече да не е същото…внимавайте, насочвайте.

От 03 до 22 август в ежедневието ви може да възникне известен хаос, защото рутината ви натоварва повече от обикновено, защото възникват допълнителни и непредвидени ангажименти, чувствате се изморени или разсеяни…вариантите са много, но обединяващ фактор е ,че ще трябва да пренаредите приоритетите си по важност, за да сте по-ефективни.

Между 15 и 22 август може да водите важни разговори във вашето семейство, приоритетно с вашата половинка, които да се отразят на социалния ви статус-генерално, кариерно развитие или брачни отношения. Вие не можете да получите нужното „разширени“ на този етап без подкрепа от страна на партньори-лични или делови на този етап, имайте го предвид и си изберете стратегия, която да включва и подкрепата на важни за вас хора. Поставете ново начало от 22 август, това е Новолунието, което е в последните градуси на Лъв и символично изисква да се довържат неразрешени казуси във взаимоотношенията. Предвид затъмненията- отражението е дългосрочно.

ТЕЛЕЦ

Теми свързани с дома и семейството, разрешаване на битови, имотни въпроси почти през целия август могат да имат някакво много важно, почти превратно значение. Опитайте се да насочвате до колкото е възможно и в една по-позитивна посока, насочвайте тенденциите.

До 25 август Венера, вашата покровителка е в Рак, така че можете да разчитате на особено въздействащ изказ, с който да преобръщате почти всяко предизвикателство в своя полза, може да срещате интересни хора, включително и любовта, ако сте сами, може да чуете или изречете думи, които да погалят слуха или да помните дълго.

През втората част на август- от 15 до 25 август, в информационният поток се появяват и изненади, които да объркат предварителните ви планове, представи, може да научите за подробности, които са ви убягвали или пък тайна? Каквото и да е, знанието е винаги сила, от което да се възползвате.

В друг случай- самите вие може рязко да промените мнението си, вероятно и не без причина…

Между 03 и 22 август въпроси свързани с хора близки до сърцето ви обсебват вниманието ви- това може да са деца, ако имате такива, партньори, приятели…През това време може да се връщате към миналото по различни повода, да анализирате случилото се и да се стремите да изправите недоразумения, а може да имате усещането ,че сте пред избор, за който силно ви влияят околните. Дали пък да не си смените средата? Дори и да решите нещо подобно, внимавайте, не бързайте, обърквания или необходимост да отделяте повече време на любими същества, за да разплетете възел ще е необходимо чак до есента. Но до 13 може да се опитвате да не допускате измами, грешки и други, за да не ги поправяте до септември.

През последните дни на месеца ще откривате все повече топлота и разбиране у дома, в семейството…

Новолунието на 22 август ще ви даде втори шанс да повлияете на евентуални трудности точно в този сектор.

БЛИЗНАЦИ

През август вие сте необичайно силни в своя изказ, до степен на агресивност, която не приема откази и неуспехи. Вие ще се борите за своите идеи, мнение и права-общо и може да стигнете до „словесни двубои“…Стига целта да е добре избрана, вероятно всичко ще бъде наред. Иначе може да извоювате трудна победа и на базата на не един компромис.

Вашата инициативност, социална активност може да е повод да сбъднете съкровена мечта между 20 и 25 август. През това време нарастват рязко и разходите, препоръчително да сте по-предпазливи, за да избегнете загуби.

Възможни са важни, превратни новини, особено в дните на Пълнолунието-около 07 август, също на Новолунието- 22 август.

От 03 до 22 август може да изпитате силни колебания относно бъдещото си развитие или пък вашият имидж се променя, може да е разколебан, „размит“, под въздействия на вашата замъглена визия за бъдещо развитие и не само. Не е изключено семейството ви да ви указва подчертано силно въздействие, да възникнат недоразумения у дома, които да ви поставят пред дилема.

Въпроси отнасящи се до дом, семейство, роднини, имотни казуси, евентуални премествания и т.н. са актуални чак до есента. Превратен момент може да 13-15 август…вижте, насочвайте!

От 25 август сменяте тактиката и това ще е повод мнозина да привлекат повече симпатии, съмишленици, дори –късмет…

РАК

До 22 август вие сте под опеката на Венера, която ви подтиква да променяте нещо в линията си на поведение, дори външен вид, а по този начин да привличате повече погледи, симпатии, да печелите по-лесно одобрение на различни нива. През втората част на август обаче, вие сте склонни да действате доста рязко, непредвидимо, така че да изненадвате околните, че и себе си със своите внезапни решения. Вероятно това няма да бъде без причина, както се казва: „Крушката винаги си има опашка и при вас е така“. Важното е да изберете вярната посока, това да е обмислено добре…

През август продължава тенденцията, да можете да промените коренно материалното си положение. Често това може да се случва на база подкрепа от страна на партньора ви, влиятелни личности, а може и да наследство, спонсорство…Вариантите са много и най-добре се реализират и чрез вашата активност, предприемчивост. Показателни са дните около Пълнолунието- 07 август, ако през това време не ви е достигнало да постигнете желанията си, можете да получите втори шанс в края на август и в дните на Новолунието- 22 август и подчертано-две седмици след него…

Между 03 и 22 август е полезно да се пазите от измами, не вярвайте на всичко чуто, не позволявайте да ви замесват в интриги. През този период може да попаднете в ситуация на „развален телефон“- един едно казал, друг пък друго разбрал… След 13 август не е препоръчително да подписвате договори, може да водите преговори, но е желателно да отложите подписването на документи…Най-много успехи може да имате, ако се придържате към познати и отработени схеми.

ЛЪВ

Серията слънчеви и лунни затъмнения засягат вашия зодиакален знак приоритетно, показват, че вие вероятно ще промените линията си на поведение, онова, което отчитате за ценно ще придобие нова стойност, вие ще се ориентирате по нея и ще вложите значим енергиен ресурс в приоритетна цел, като това влияние може да е толкова мощно, че да е способно да извърши чудеса. Може би е от съществено значение първо да се съсредоточите върху водеща задача, а после да действате. Предвид аспектацията на звездите- тази цел трябва да обхваща вашите собствени интереси, с които явно трябва да правите по-малко компромиси, също- наместват се пластовете във взаимоотношенията ви, вие трябва да се учите от вече натрупан опит, да избягвате минали грешки, за да не ги повторите или пък те да се върнат подобно на бумеранг към вас. Дали сте избрали вярната тактика- става ясно в дните на Пълнолунието /07 август/.

Ако все пак не сте получили желания резултат- ще имате втори шанс в дните на Новолунието-22 август и от 20 до 25 август имате шанс да сбъднете свое желание.

Все пак е полезно да сте физически активни, дейни- успехите ще ви съпътстват дълго и през идните поне две години, а според индивидуалните ви амбиции- могат да ви отредят завидни лидерски позиции и както се казва : „Кога, ако не сега?“ Действайте, за да не разпилеете този прекрасен потенциал, а и за да се предпазите от нервно напрежение, дори агресия, ако не е канализиран този мощен поток от звездните аспектации.

Ако до 22 август имате усещането, че любовта е на една ръка разстояние, но все нещо не достига, за да я изпитате, ако нещо тайно ви мъчи, то през последната деседневка на август ще се проясни в пълна степен.

На 26 август Венера навлиза в Лъв и ще ви закриля през идния месец…

Почти през целия месец финансовото ви състояние е сложно, ако са планувани и премислени разходи-добре, иначе- полезно е да се пазите от измами и грешни ходове, влияещи на „джоба ви“.

ДЕВА

От 26 юли до 30 септември вашият покровител- Меркурий ще се намира във вашия зодиакален знак-Дева, където е в най-голямата си сила и ще ви помогне с критични, трезви преценки, ще ви подтикне  да влияете на околните с дар словото си повече от обикновено. Почти през целия август може да влизате в полемики, да „отваряте своите собствени очи“, и тези на другите за различни истини.

Вероятно през август ще погледнете на близките си по друг начин, приоритетно на ваши партньори-лични или делови. От 03 до 22 август се лутате между вид прозрения и чувства, които не винаги ще са на едно мнение-образно казано. Може да изпитвате съмнения, които се усилват от 13 август, когато Меркурий ще се обърне в ретрограден, ще ви подтикне да се връщате назад и да трансформирате мнението си. Ако има някаква нечестност в отношенията ви, тя ще ескалира през август и ще се усети. В Друг случай- налага ви се повече от обикновено да обръщате внимание на любими личности и  роднини, да се грижите за тях, а това не винаги е по вкуса ви и ви натоварва повече от обикновено.

Август традиционно ви подтиква да оставите нещо зад гърба си, което е изживяло своето време, а сега това послание на звездите е преумножено в пъти и вие не бива да се противите на този процес, той се развива и повече по инерция, но ще отвори място за нови и по-добри перспективи.

Такива шансове, вид алтернативи за печалба и не само- като компенсация или „авариен изход“, а може и сбъдната мечта- се оформят от 20 до 25 август. Ваш е изборът да ли ще се възползвате…

Последната деседневка на август носи много изненади, но и възможности, с последните и ще продължите, а за останалите /отпадащите/- не бива да съжалявате.

ВЕЗНИ

През октомври социалната ви активност е значима, факт, който може да ви отвоюва лидерски позиции, вие да се превърнете във фокусно ядро на интереси- да привличате симпатии, енергични личности, от които да се възползвате и т.н.

Същевременно не всички ще са толкова доброжелателни ,появяват се и конкуренти ,дори агресори, от които трябва да се пазите и по правило с лекота можете да идентифицирате.

В оптимален случай вие сменяте средата ви на съществуване или позиции, които заемете в обществото, в колектива, в който се намирате и то по начин, който ви кара да се доказвате повече от обикновено, но и шанс да утвърдите авторитета си, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

През втората част на август околните ви изненадва, внимавайте, стремете се да се възползвате от подкрепата им, но не и да оставяте „основната тежест върху тях“, по друг начин казано- хубаво е да зависите предимно от себе си като не позволявате на някой прекалено да навлиза в личното ви пространство и да ви диктува правила ,вие да зависите от него, защото после трудно ще отстъпите назад или може да изпаднете в зависимост.

В друг вариант

Ако не сте постигнали желаните резултати, можете да наваксате от 20 до 25 август. На 22 август е Новолунието, постарайте се на този ден и седмица след това да наваксате евентуални пропуски, които се отразяват на общественото ви положение.

До 25 август променяте имиджа си, може да сътворите чудеса, за да наклоните везните в желана от вас посока и успявате.

Ако до 24 сте по-емоционални, дори уязвими, след 25 август Венера-вашата покровителка ще премине в Лъв, вие спонтанно ще се освободите от всичко, което ви носи неприятни преживявания, постепенно ще придобиете повече самоувереност, ще действате по-смело, ще се появят хора, които силно ще ви симпатизират и ще можете да разчитате на тях…

СКОРПИОН

Вие продължавате да сте в ключов период относно социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, период, през който трябва да се борите за своите мечти ,да се справяте с конкуренция или други обстоятелства, които не ви дават покой и изисквам да сте мобилизирани, за да устоите своето или да се изкачите по-нагоре по йерархичната стълбичка. Своеобразен пробив можете да направите в избраното от вас направление, но същевременно, трябва да сте много внимателни, да се пазите от изненади, дори обрати. Все пак, ако не всичко се развива според вашите предварителни планове, вероятно трябва да си смените тактиката, генерално-целите, към които сте се устремили.

Между 03 и 22 август е възможно да попаднете в обстановка, в която да ви обземат съмнения относно искреността в поведението на приятели, партньори, а може би е наистина добре да следите повече от обикновено настроението им, да не позволявате да ви манипулират, подвеждат и т.н. Особено след 13 август. После последиците могат да са дълготрайни и да се завлачат до есента като минимум…

През първата половина на август добре се развиват дела отнасящи се до пътувания и преговори, уреждане на документи, предимно до 12 август и преди Меркурий да се обърне в ретрограден…

През последната деседневка на август се появява някаква втора и съществена възможност- да наваксате евентуални пропуски, да направите нов опит към своя висока мечта. Опитайте се да поставите реално или символично ново начало в дните на Новолунието на 22 август и седмица след него.

СТРЕЛЕЦ

Почти през целия август звездите ви дават шанс да разширите хоризонтите пред себе си, като общувате с нови хора, увеличите кръга си на влияние, съответно- шансове да се доберете до онова, което желаете.

Ако решите да пътувате-това ще е свързано със силни страсти и преживявания, особено до 15 август.

В душата ви горят много силни чувства и страсти, които могат да преобразят личния ви живот, подчертано от 20 до 25 август. През това време сте склонни да реагирате спонтанно- може внезапно и бързо да се освободите от връзки, които ви натоварват, да започнете нови и т.н. Разбира се, това може и да е поетапно развитие на събитията, което е с развръзки в края на месеца, така че е полезно да следите за тенденциите още в началото.

Ако нещо не ви е достигнало да постигнете по-високи цели, вид рестарт и втори шанс можете да получите в дните на Новолунието и около 22 август.

През последната деседневка на месеца може и да сте по-натоварени от обикновено, но и резултатни, дребни действия имат широко отражение.

Почти през целия месец над въпроси касаещи-дом, семейство ескалират някакви недоразумения, неяснота, които ще ви поставят под дилема. Опитайте се още в началото да повлияете на подобни казуси, след 13 август ще е по-трудно, а и тези обърквания могат да се затегнат във възел до есента, ако не се внимава…

КОЗИРОГ

Август е силно трансформиращ, изпълнен със страсти и това е месец през който вие можете да промените материалното си състояние, да повлияете на онова, което имате-общо, изглежда, че повечето от вас ще трябва да направят важен избор, за да насочат тази мощна енергия в положителна посока, а не обратното.

Трябва да се има предвид, че успехите ви, векторът ви на развитие в значима степен се определя от подкрепата, която получавате от страна на околните, приоритетно от страна на партньори-лични или делови, те са в основата на преобразувания, които се насочват една или друга посока. Изглежда, че трябва да наблегнете точно на това- да търсите и откривате подкрепа, тогава до средата на август можете да постигнете значими резултати над средното ниво.

Следва да се има предвид, че между 03 и 22 август е полезно да се пазите от измами и манипулации, а между 20 и 25 август-изненади от страна на околните, важни за вас хора.

През последната деседневка на август сменяте тактиката, за да получите по-добри резултати или обстановката около вас е различна, подтиква ви да излезете извън границите на познатото.

Ако не ви е достигнало нещо, за да постигнете намеренията си, звездите ви дават втори шанс след Новолунието на 22 август, възползвайте се по оптимален начин, за да оформите по-добри и по-дългосрочни перспективи.

ВОДОЛЕЙ

Август е ключов месец за партньорските ви отношения, обществено положение, връзки-общо. В близкото ви обкръжение може да има личност или да се появи такава, която силно да ви стимулира, да ви указва влияние, следва да се възползвате по оптимален начин особено до 13 август.

Преобразуванията, които ескалират в личните ви отношения сега, после ще ви влияят дълго, така че е хубаво да следите за тенденциите, да усилвате позитивите и съзнателно да се стремите да елиминирате негативите, те са достатъчно ясни около пълнолунието на 07 август. Ако не ви удовлетворяват връзките, имате нужда от тяхното изглаждане и вид рестарт, получавате втори шанс в дните на Новолунието на 22 август и през последната деседневка.

Ежедневието ви е извън обичайния ритъм, хубаво е да планувате на момента или да си дадете почивка, ако това е възможно особено от 20 до 25 август.

Не поемайте финансови рискове и са пазете от измами, недоразумения по подобни въпроси, предимно през втората част на месеца, но не само…

РИБИ

Вие сте в много силен период да се докажете на работното си място, да повишите доходите си или да си намерите по-престижна работа, ако настоящата не ви удовлетворява. Ежедневието ви може да протича под известно напрежение, да имате повишена конкуренция или изискванията към вас да са се обновили, но каквото и да е- това може да е стимул, чрез който да направите своеобразен пробив, особено от 13 до 22 август.

Най-много им върви на онези, които влагат доза творчество в своята реализация.

Въпроси свързани с деца, хора близки до сърцето ви-общо, са повод за радост, но изискват повишено внимание, не са изключени изненади, особено между 20 и 25 август. До 25 август можете да започнете спонтанно, бързо, нов любовен роман, а може и да прекратите такъв, ако не ви носи удовлетворение.

В партньорските ви отношения могат да се проявят недоразумения, не им позволявайте, стопирайте ги с ясно поставени въпроси и отговори, за да не ескалират след 13 август и да не се провлачат до есента…

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *