Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец август 2019г.

Хороскоп за месец август 2019г.

483314ОВЕН

На 01 август предстои Новолуние, което ще ознаменува ново начало, действащо позитивно на вашия потенциал, способност да изразите себе си и да постигнете целите си, приоритетно, ако те са свързани с любими и/или творчески занимания, дават ви доза свобода, възможност да заемете лидерски позиции или да се занимавате със собствен бизнес.

В друг случай, ако амбициите ви не са в такава посока, тогава ще преживеете бурен период от романтични преживявания, даващи ви шанс да скрепите партньорските си отношения, може да се отдадете на хоби, развлечения, любими хора, включително пораснали деца, ако имате такива.

През първата част на август перманентно ще възникват внезапни или допълнителни разходи, които могат да бъдат полезни инвестиции или просто ще се разходват, за да удовлетворите прищявка, получите щастие, радост, удовлетворение. Само трябва да се пазите чисто материални приоритети да не застават между вас и близките ви, освен това трябва да не поемате твърде високи рискове отнасящи се до разходване на средства.

С каквото и да се захванете до средата на август, ако включите пътувания, демонстрация на висока квалификация, общувате с влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение- ще ви носи пик от възможности, над средното ниво, които да повдигнат благополучието ви, реализация на желанията и т.н.

Това може да се окаже един от най-съзидателните периоди за цялата година и би следвало да се възползвате по оптимален начин.

Пик от събития предстоят в дните на Пълнолунието около 15 август, тогава можете да постигнете таван от постижения, които после ще се развиват повече по инерция.

Между 15 и 23 август получавате добри новини, предстоят бурни емоции, не е изключено нещо силно да фокусира вниманието ви то да се осъществи, да ви мотивира да дадете най-доброто от себе си.

През последната десетдневка на август всичко се променя- ритъм в ежедневието, обновяват се целите, линия на поведение- вие ставате все по-практични, склонни да вниквате в детайли, фокус е професионалната реализация, рутината, която вече ще води и до повишение на доходите…

ТЕЛЕЦ

На 01 август предстои Новолуние, което бележи своеобразно ново начало или вид обновление във вашия дом и семейство. Можете да помислите как целенасочено да се възползвате от посланията на звездите, така че да канализирате тази мощна енергия в една по-позитивна за вас посока, която ще повиши комфорта ви на съществуване, вид благополучие и т.н.

Може да се наложи да извършите планови ремонти и/или да изчистите спорове, които тлеят от доста време, да разрешите имотни казуси, такива, които се отнасят до место-живеене и т.н.

Каквото и да е- първата част на август ви дава широки възможности в това отношение, шансове над средното ниво, които после ще определят базисна стабилност за идното полугодие или година.

До средата на август родените през първи деканат, но и всички останали изпитват силна необходимост от промяна, която да ги надари с повече свобода, независимост, да се освободят от ограничения или тежести, които препятстват чувството им за щастие-общо.

Крушката винаги си има опашка, така е и във вашия случай, мнозина ще се чувстват силно предизвикани да се представят в различна светлина, да действат изненадващо и непредвидимо, за да защитят интересите си, отстоят мнението, да бъдат себе  си…Стига всичко да е добре премислено и в по-дългосрочна перспектива, която оформяте сега-вероятно и всичко ще е наред, все пак е полезно да се пазите от спонтанни и деструктивни реакции, решения със съответните последици. Вероятно обновлението на фона ви на съществуване е неизбежно, но нека да бъде и позитивно, премислено и т.н.

Пик от развръзки и показателни събития- до какво са довели вашите минали действия получавате в дните около Пълнолунието на 15 август, голяма е вероятността те да са във ваша полза, но все пак зависи от собствен избор, който сте направили преди това…

През втората част на август събитията се движат повече по инерция и по-трудно им се влияе. Въпреки всичко вие сте много активни, борбени, целенасочени, силен фокус отново- в дома и отношенията ви мобилизират, дават ви допълнителни шансове да насочвате събитията, но ще трябва да се пазите от напрежение и емоционални реакции…

През последната десетдневка на август настъпва вид успокоение, вие се чувствате все повече в свои води, предстоят приятни изненади, които да порадват сърцето ви или да водят до удовлетворение, сърдечна радост и т.н. Появяват се хора, които силно ви подкрепят или това може да е любовта, която ще ви обземе…

БЛИЗНАЦИ

На 01 август предстои Новолуние, което ще обнови вашите връзки-лични или делови, договори, ще повлияе на начина ви на изразяване, мислене, намерения и т.н. Вие имате уникален шанс чрез висока социална активност, като се възползвате от ораторските си качества, преговаряте за интересите си- да привлечете на ваша страна подкрепа, одобрение, а околните да се превръщат в мост към успехите ви.

През целия август информационният поток е много усилен, но не еднозначен. До 15 август може да се сблъсквате с множество тайни, ако има скрити или деструктивни влияния- то те ще ескалират и ще излизат на повърхността, така че да можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки. Всичко чуто, проведени разговори преговори често ще бъдат съпътствани от елемент на изненада, вероятно вече сте били предупреждавани за някой тенденции, но те ще продължат да ви действат по-подобен начин, хубаво е да им обърнете внимание, да вземете съответни мерки, за да не позволите те да ви дестабилизират.

В оптимален вариант- късате договори и отношения, които вече са изчерпани, но ги заменяте с нови и по-градивни, полезни, дори такива, които ви носят удовлетворение, чувство за щастие, любов…Ще имате такива шансове и тяхното ниво ще се определя от собствената ви инициативност да общувате, споделяте, да участвате в обществено значими мероприятия, да пътувате, дори и това да е на кратки разстояния, да се навън-общо, вероятно и вие самите ще изпитвате такъв подтик, необходимост…

Също- вероятно ще трябва да сте по-отворени към нови идеи, дори промени в линия на поведение, изказвания и колкото повече реагирате по подобен начин на вид предизвикателства, толкова повече късмет и успехи ще привличате.

Пик от новини, развръзки- получавате в дните на Пълнолунието, тогава разбирате в значима степен до какво са домели минали ваши инициативи…

Важно или определящо е до тогава да направите всичко възможно да заемете по-престижни позиции в колектив, да утвърдите мнението си, скрепите връзки, след това тенденциите ще се движат повече по инерция и по-трудно ще им влияете.

През втората част от август и предимно до 23 август- водите напрегнати разговори, може да разгърнете особено красноречие, все още да насочвате, но в рамките на зададени перспективи, това ще се превръща за мнозина в причина за сдобиване с популярност, хармонизиране, заздравяване на отношения, тяхно скрепване- чрез договори, за някой- това може да се превърне в благоприятно време за сключване на брак, ярки емоционални, любовни преживявания.

Последната десетдневка на август ще изисква да намалите темпото, да се замислите за вид базисна сигурност, да обърнете повече внимание на семейството си, дома и т.н.

РАК

На 01 август предстои Новолуние, което ще ви подтикне да обновите доходите си, да действате в посока, която ще има позитивно отражение върху материалната ви стабилност и не само. Едва ли ще постигнете значими резултати, ако целенасочено не действате в тази посока и не проявявате голяма инициативност- ще получавате мощни мотиви, които ще ви концентрират в тази сфера от живота, може да се появят и хора, които да ви стимулират, също- да възникват шансове, които да ви подсказват, че не бива да пропускате някой възможности.

При всички случаи до средата на август имате уникални показатели да подобрите благосъстоянието си, това може да стане чрез повишение в службата, демонстрация на собствените ви качества, квалификация, действеност и т.н. Онова, което постигнете- ще се закодира трайно и боже да ви изстреля към своеобразен връх, да преобрази ежедневието и успехите, позициите, реализацията на работното място…

Същевременно до средата на август перманентно се появяват допълнителни или непланувани разходи,  оптимален вариант те са полезна инвестиция във вашия имидж и обществено положение, но не е изключено и част от обкръжението ви да ви действа деструктивно, да ви подвежда, дестабилизира и т.н.

Явно ще трябва да внимавате на кого се доверявате, ще се налага да „отсявате сеното от плявата“, за да избегнете неприятни изненади, които пряко могат да „бръкнат в джоба ви“.

Пик от новини и вид развръзки можете да очаквате в дните на Пълнолунието около 15 август, които ще ви подскажат бъдещи перспективи на развитие и до какви резултати сте се добрали.

През втората част на август всичко се движи повече по инерция, но все пак вероятността да спечелите нещо значимо, важно за вас- е повече от голяма, особено, ако сте проявили максимална инициативност преди това.

През последната десетдневка на август информационният поток се усилва, налага се все повече да защитавате тезата си, появяват се хора, които ви подкрепят, подават ви ръка, ако се налага и няма да ви липсва компания, внимание…

ЛЪВ

На 01 август предстои Новолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през годината, понеже е във вашия зодиакален знак. Новолунието винаги се свързва с „ново начало“, което сега пряко засяга вашата личност. Вие можете да почувствате прилив на енергия, ентусиазъм, борбеност, така че да извършите пробив в избраното от вас направление. Все по-трудно ще правите компромиси с онова, което ви дразни или ограничава, така че често може да действате рисково, изненадващо и това да има широко, дълготрайно отражение върху вашата репутация като минимум.

„Крушката си има опашка“- твърди една поговорка и тя в пълна степен се отнася до вас- може да ескалират външни причини, които ви подтикват да действате в тази посока. Например, променят се условията на труд, хора, условия, които имат отношение към кариерното ви развитие придобиват нови краски и вие трябва да реагирате, да се адаптирате. В оптимален вариант- допускате нещо ново, различно, така превъртате някой предизвикателства във ваша полза, получавате повече независимост, а успехите се преумножават според личната ви воля и желания.

В друг случай това може да засегне вашите партньорски отношения /лични или делови/, които пак така-се обновяват, в тях също можете да извършите вид оздравителни реформи…

И в двата горе-изброени случая обаче, не е изключено и внезапно да се откажете от хора или обстоятелства, например- да поемете по нов път в професионалната ви реализация или пък да започнете процедура по развод.

Пред вас се оформят шансове да сбъднете ваша съкровена мечта, която може да запълни евентуални празнини на различни нива от живота ви. Можете- да срещнете голяма любов или да надградите настоящи отношения с детенце.

В работата- може да се ориентирате към нещо, което ви доставя повече удоволствие, това може да е хоби, собствен бизнес, творчество /това са изброени варианти/- чрез които да се реализирате…

Каквото и да постигнете до средата на август, то ще има широко отражение- за идната година, а може и повече, да кажем две години и половина.

Пик от събития окол Пълнолунието на 15 август- ви показва какви бъдещи перспективи на развитие сте задали…

През втората част на август събитията се движат повече по инерция, но е голяма вероятността до 23 август човек или обстоятелство да порадва сърцето ви, да чуете добри новини и т.н.

През последната десетдневка на август все повече материализирате желанията си, усилията ви дават все по-значими резултати.

ДЕВА

На 01 август предстои Новолуние, което ще ви покаже какви минали теми от живота си можете да обновите, какви- следва да оставите зад гърба ви и като ги замените с нови, по-перспективни и при това с по-дългосрочно отражение или такива, които ще изискват повече време, за да ги реализирате. В друг вариант- това могат да бъдат тайни мечти, които ескалират следствие на случващото се, защото преоценявате, анализирате всичко, което сте постигнали до този момент и ако има въпроси, които не водят до удовлетворение- ще търсите, намирате по един естествен начин варианти за развитие….

Всичко ценно за вас придобива нова стойност и не без причина, а понеже нещо и в по-дългосрочна перспектива придобива други краски- ще получавате достатъчно сигнали в тази посока, понякога и с елемент на изненада.

Възможно е в този процес пред вас да се отворят внезапни и по-добри перспективи, но те ще изискват от вас да се разделите с хора или обстоятелства, да промените по-осезаемо линия на поведение, ритъм в ежедневие и колкото сте по-отворени към нещо различно, което да разчупи статуквото, толкова повече шансове ще имате да превъртите вид предизвикателства в полза. Иначе- посланията на звездите за преобразувания ще нахлуват от вън, по външни и независещи от вас причини, помислете, ще разберете в по-ярки краски на какво, кого можете да разчитате, съответно- това вече е невъзможно.

Аспектацията на звездите много прилича на прелистване на нова страница в живота ви. На този фон можете да получите силна подкрепа от семейството си и/или ще можете да подобрите комфорта си на съществуване, да се справите успешно с хармонията у дома, битови или имотни казуси.

Взаимоотношението с роднини, предимно далечни, също хора стоящи далеч от вас /в един по-широк смисъл/- не винаги ще е лесно, внимавайте някой спорове с тях да не ви дестабилизират на различни нива.

Ако ви се налага да разрешавате спорове и юридически казуси, да подписвате договори- също е полезно да внимавате за някой подробности, не винаги видни от пръв поглед, ако се налага се допитайте до трети лица- доверени или доказани професионалисти.

Евентуални пътувания- няма да протичат точно така, както сте очаквали, така че е полезно да сте готови за варианти, които предварително да отчетете, за да можете да реагирате.

До средата на август предстоят множество изненади, ако има нещо тайно, „зад гърба ви“- ще можете да го идентифицирате и това може да е повод за рязък завой или дългосрочно ново начало. До какво води случващото се разбирате в по-ярки краски в дните на Пълнолунието около 15 август.

Между 15 и 23 август може да сбъднете ваша тайна мечта, не е изключено да се появи покровител, обстоятелства, които силно да ви подкрепят. Самите вие ще бъдете по-активни, инициативни, така че да се възползвате от скрити или паралелни възможности.

И всичко това ще даде нужните резултати, особено през последната десетдневка на август, когато ще почувствате прилив на енергия, ентусиазъм, самочувствието ви ще расте и не без причина, вие ще се оказвате водещ или определящ фактор в много процеси, ще се превръщате в център от внимание и т.н.

ВЕЗНИ

На 01 август предстои Новолуние, което ще обнови позициите ви в колектив, вашите връзки-лични или делови. Социалната ви активност ще е много висока, околните ще играят силна роля в този процес, могат да се превръщат в повод за благоденствие, например- да сключите нови договори, да проведете успешни преговори с по-далечна перспектива на развитие, да се доберете до вид опека, включително и от влиятелни лица, които пак така ще имат благотворен ефект.

В друг случай- вие пътувате, дори и това да е на кратки разстояния, демонстрирате натрупани знания и комуникативни умения, това като минимум ще разнообрази ежедневието ви, ще можете да прекарате дните си цветно и запомнящо се..

Полезно е до средата на август да преговаряте за интересите си, да чувствате в обществени или културни мероприятия, сбирки- това ще е причина за вид разширение на хоризонтите пред вас, множество допълнителни шансове, като минимум- приятни преживявания, подкрепа, удовлетворение. Сключени договори през това време /писмени или устни/- са обречени на дългосрочни успехи и благоденствие, все пак крайният резултат зависи и от собствените ви амбиции.

Не всичко ще протича толкова гладко, възможно е да се появят хора или обстоятелства, които да предизвикват внезапни и перманентни разходи, в по-неприятна форма- загуби, ще имате достатъчно подсказки какво ви дестабилизира и за да го отстраните от вас ще се изискват по-радикални мерки. В оптимален случай- инвестирате в имиджа си, любими хора, развлечения…

Все пак до средата на август е полезно да не предприемате финансови рискове, да внимавате при взаимодействието с чужди ресурси- на партньори или влиятелни личности, дори финансови институции. При уреждането на наследства- също не са изключени изненади. Ако ви се налага да уреждате такива въпроси, хубаво е да се консултирате с доверени лица и/или професионалисти, за да избегнете вид неприятности, попадане в непредвидени ситуации.

С пик от събития около Пълнолунието на 15 август- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, това ще доведе до развръзки, които ще подействат преобразяващо на отношенията…

От 15 до 23 август определена личност може силно да обсебва вниманието ви, не е изключено едно приятелство да прерасне в любов, ако все още нямате партньор и това ви интересува. В друг случай- предстоят ярки емоционални преживявания, вие сте много активни, нещо или някой силно пали ентусиазма ви. Припомням обаче, че събитията през втората част на август се движат повече по инерция и според зададено направление преди това…

През последната десетдневка на август може да се отдадете на заслужена почивка, да намалите темпото- все по-малко ще зависи случващото се от вашата воля, но не е изключено на повърхността пред вас да изплуват скрити, допълнителни възможности, особено, ако се нуждаете от тях, те ще се отразят пряко на онова, което имате, в повечето случаи това ще има положително влияние върху благосъстоянието ви.

СКОРПИОН

На 01 август предстои Новолуние, което ще има широко отражение върху вашето обществено положение, върхови постижения-социален статус-общо. Вероятно ще съществува мощен подтик да бъдете максимално мобилизирани, така че да утвърдите позициите си, да постигнете стабилност или по-добри резултати от настоящите. Нищо няма да ви се даде даром, ще зависи предимно от личната инициативност, пробивност, активност-общо, препоръчително е да се концентрирате върху повишение на доходите си и може да постигнете повишение, бонус, вид разплата- понякога над средното ниво или с дългосрочно отражение.

В този процес може да имате усещането и на практика да е точно така, че околните ви действат дестабилизиращо, карат ви да се адаптирате към променени условия на съществуване- това могат да бъдат ваши партньори /лични или делови/, конкуренти, в по-неприятна форма- недоброжелатели. Ще имате достатъчно подсказки, за да ги идентифицирате до средата на август, дори с елемент на изненада, така че да вземете адекватни мерки.

Родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен- променят модела на партньорството си. Понякога- това ще означава, че трябва да си давате повече свобода, да се откъснете от вид зависимости, в други случаи- трябва да допуснете нещо ново във връзката си, защото около човека до вас настъпват преобразувания и вие трябва да го подкрепите, стабилизирате /в един по-широк смисъл/, понеже половинката ви показва нови черти от характера си или вие я възприемате по различен начин и това може да внесе повече свежест, ако не се противопоставяте на вид промени. В краен случай това може да е прозрение, решение за късане на взаимоотношения, развод и т.н. Все пак до средата на август можете да насочвате, тенденциите в значима степен ще се определят и от личната ви воля, желания и т.н.

Пик от показателни събития за всичко горе-описано предстоят в дните на Пълнолунието. До тогава е полезно да насочвате, случващото се може да се окаже важно, определящо, дори превратно и с широко отражение и за идните месеци…

През втората част на август събитията се движат повече по инерция, вие може да получите съответни резултати, да им се радвате и да ги преумножавате. Ако не всичко потича според очакванията ви, тогава през септември ще отворите нова страница, която показва, че ще се налага да се съобразявате повече с външни фактори и да се доказвате.

През последната десетдневка на август няма да ви липсва компания, подкрепа, които ще имат благотворно отражение върху  значимостта и самочувствието ви.

СТРЕЛЕЦ

На 01 август предстои Новолуние, което ще обнови вашите цели, те ще стават все по-високи, значими и ще ви дадат шанс да разчупите границите на възможното, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да постигнете по-големи или дългосрочни резултати със съответното благотворно отражение. В тази перспектива ще ви помага висока квалификация, компетентност, амбиция, които ще играят ролята на трамплин. В друг случай може да се отключи своеобразна жажда за обогатяване на знанията, намиране на нови източници на информация, мислите ви може да стават все по-философски, да ви помагат да се издигате над нещата, да виждате повече възможностите, отколкото препятствията и това допълнително ще съдейства за постигане на заплануваното.

Мечтите на повечето от вас са ярки, не е изключено да ви обземе ентусиазъм, огнено въодушевление и е полезно да се възползвате от подкрепата на звездите, защото ви се дава шанс през август да поставите едно голямо ново начало, ще притежавате енергия, късмет, подкрепа, но крайните успехи ще се определят и от собствените ви амбиции…

В друг случай- пътувате, това ви носи удоволствие, но пак така- и шансове….

Ако водите юридически казуси, спорове, оформяте дългосрочни документи- вероятността да ги превъртите във ваша полза са над средното ниво.

Все пак ежедневието ви до средата на август е доста напрегнато, изпълнено с изненади, понякога обрати, които ви принуждават да сте по-адаптивни, отворени към нещо ново и различно, предимно на работното ви място, но не само. Вид преобразувания в професионалната ви реализация могат да бъдат напълно във ваша полза, ако се възползвате от всичко горе-описано.

Ако все пак внезапно прекратите настоящата си трудова дейност, тогава е препоръчително да потърсите бързо нещо ново, да преговаряте с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение- и вероятността да привлечете внезапни възможности, дори по-добри от настоящите е значима. Помислете, още от началото на август получавате достатъчно подсказки какво ви дестабилизира, трябва да промените или да отворите нова страница.

В любовта няма да ви липсва внимание, въпреки че може да имате усещането, че все нещо не ви достига поради високи идеали, понякога и в по-неприятна форма- натрупани недоразумения, грешни представи, илюзии, от които можете да се освободите през август…

Пик от показателни събития предстоят в дните на Пълнолунието и около 15 август, те ще ви покажат точно това- дали се изкачвате нагоре или се приспособявате към външни и нови обстоятелства, предимно на работното ви място, но не само и/или пък ще отворите нова страница…

През втората част на август събитията се движат повече по инерция, но там далечината се оформя нещо радостно, което предстои и може да преобрази живота ви- хванете го, не го пропускайте, действайте, вече може да сте го идентифицирали или те първа само ще застане на пътя ви.

През последната десетдневка на август продължават да ескалират развръзки, които ще се отразят пряко на социалния ви статус, в повечето случаи- те ще бъдат напълно във ваша полза, но и ще изискват мобилизация, концентрация…

КОЗИРОГ

На 01 август предстои новолуние, което ще се отрази на материалното ви състояние или онова, което имате-общо. В този процес, за да преуспеете ще се наложи да направите важен избор, все едно сте на прага на житейски кръстопът, вероятно да се откажете от едно, за да придобиете друго или пък ще се наложат вид трансформации на различни нива- линия на поведение, да инвестирате в любими хора, да се мобилизирате, за да сбъднете своя съкровена мечта, да градите връзки, да ги укрепвате, предимно онези, за които сте преценили, че допринасят за вашето благоденствие…

В значима степен всичко постигнато и бъдещи перспективи на развитие сега ще се определят точно от подкрепата, до която се доберете, ще се влияят от „другите“-общо и явно ще трябва да прецените към кого да се ориентирате, на кого да разчитате и да допуснете до себе си, включително да ви влияе по един преобразяващ начин на различни нива. Вероятно в този процес е препоръчително да си изградите скала, която включва всичко „за“ и „против“, за да се насочите в правилна посока. Така и до средата на август може да получите подобрение, увеличаване на вашето благосъстояние, морално удовлетворение, шанс да превъртите предизвикателства в полза, които ще определят после и бъдещото ви развитие за идните месеци.

Възможно е да натежат приоритети, които касаят недвижимо имущество, наследства, уреждане на финансови документи- опитайте се да се справите с тях до средата на август, преговаряйте за интересите си и усилията ви задължително ще имат благотворно отражение.

Ако едни пътища са затворени пред вас, тогава се оформят други, понякога като срити шансове или нещо, което е възникнало в миналото и отново застава на пътя ви като перспектива на развитие, това може да бъде тайна опека, също- по-далечна цел, към която сега правите първи стъпки и тя ще започне да се развива, да сбъдва ваша мечта от дълго време.

Не е изключено до средата на август да възникват допълнителни и внезапни разходи, понякога над средното ниво, в оптимален случай те ще бъдат за развлечения, вложения, които са полезни и водят до сърдечна радост…

Все пак аспектацията на звездите показва, че не бива да позволявате чисто материални теми да заставата между вас и любими хора.

С пик от събития около Пълнолунието на 15 август- разбирате до какво са довели ваши минали действия и нека те да са повод за гордост…

От 15 до 23 август събитията се движат повече по инерция, но ви фокусират силно, продължават да преобразят онова, което имате и според одобрение, опека, съглашение, до което се добирате /концентрирайте се в тази посока/.

През последната десетдневка на август всички усилия, които сте полагали до този момент ще започнат да се материализират, вие ще се чувствате все по-самоуверени и стабилни по различни поводи.

ВОДОЛЕЙ

На 01 август предстои Новолуние, което ще ви даде шанс да поставите едно голямо ново и позитивно начало в партньорските си отношения. Ако сте обвързани, тогава трябва да надградите вашите чувства, близост с обсъждане на по-далечни перспективи на развитие, общи и обогатяващи цели. Не са изключени разяснителни разговори, събития, които действително ще ви принудят да се концентрирате в тази сфера от вашия живот и в този процес можете, трябва да канализирате тенденциите в една по-положителна посока като съзнателно я изберете и не забравяте, че точно през август най-силно можете да влияете на вашите връзки, а постигнатите резултати- ще се закодират трайно и ще ви влияят през идното полугодие или година, според индивидуалния хороскоп.

Висока социална активност, посещения на културни и обществено-значими мероприятия, среща с приятели или просто да прекарвате повече навън- ще има силно оздравителен и положителен ефект в партньорските ви отношения. Същевременно битови, домашни или дори имотни приоритети, може и отнасящи се до местоживеене- за мнозина могат да се превръщат в елемент на стрес, изненади, нервно напрежение и дори обрати, които ще рефлектират отново- върху партньорството. Това важи предимно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. В такъв случай вероятно е по-добре да си давате повече свобода /в един по-широк смисъл/ и без повишени изисквания, проекции, те трябва да бъдат минимизирани, също- може да обновите подхода си, да допуснете нещо ново и различно, вие сте достатъчно креативни, за да си набележите подобна стратегия, така че ако възникват неприятни изненади, да намирате изход, варианти и да ги превъртате във ваша полза…

Всичко, което усещате, че ви дестабилизира може да е нова и трайна тенденция, така че трябва да отстраните съответните фактори и често с по-радикални мерки, анализирайте, насочвайте и в по-далечна перспектива.

Вашата популярност расте, получавате все по-широка подкрепа от приятели, влиятелни личности, клиенти /ако имате такива/- възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите и до средата на август това може да е повод за заемане нови и лидерски, по-престижни позиции, да се сдобиете с популярност, удовлетворение, благоденствие. Колкото сте по-социално активни, толкова по-широки перспективи ще се разгръщат пред вас…

Пик от събития и развръзки около Пълнолунието- показват до какво са довели ваши минали действия…

До 23 август- ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Силни, ярки, запомнящи се емоционални преживявания с партньори и нека те да ви зарадват, има голяма вероятност за това, но събитията през втората част на август се движат повече по инерция…

РИБИ

На 01 август предстои Новолуние, което ще обнови вашите ангажименти-буквално в ежедневието или това са приоритети, които се отнасят до професионалната ви реализация. Това е оптимално подходящо време да се докажете, да бъдете по-инициативни, за да направите пробив в кариерното си развитие, за да се изкачите по йерархичната стълбичка. Ако имате конкретни и набелязани цели в тази сфера от живота ви действайте- всичко, което „посеете“ до средата на август е обречено на успехи или ще прораства дълго след това през идното полугодие или много по-дълго- година и т.н., според индивидуалния хороскоп.

До средата на август можете да преуспеете в професионалната си реализация или да извършите, важни, определящи стъпки в тази посока, но същевременно разходите на мнозина са значими. В друг случай- могат да възникнат нови условия, изисквания за заплащане и колкото сте по-отворени към нещо различно, обновяващо, толкова повече ще превръщате тези предизвикателства в полза. Ако все пак не достигнете до консенсус относно заплащане, тогава може да се ориентирате към нещо друго, ще имате подобни шансове, но е хубаво да ги потърсите-намерите до средата на август.

До средата на август информационният поток е много усилен, но и ви носи множество изненади, които ще променят предварителните ви планове. Така- внезапно може да скъсате връзки и договори, но и да създадете нови, да получите внезапни предложения. Вероятно е добре да си оставите известна свобода, варианти, които сте обмислили, за да можете да реагирате на момента на случващото се.

Отношения с роднини, близко обкръжение може да ви натоварва, да изисква промяна в подхода или пък- да си направите съответни равносметки на кого можете да разчитате, кой ви дестабилизира от тях, понякога-неочаквано…

Пик от събития и развръзки предстоят в дните около Пълнолунието на 15 август и нека те да ви порадват.

От 15 до 23 август сте много ангажирани, но и резултатни, възможно е да сте подчертано фокусирани върху цел, която трябва да постигнете и това е напълно възможно, ще доведе до кариерен ръст, въпреки че тенденциите през втората част на месеца се движат повече по инерция.

През последната десетдневка няма да ви липсва внимание, но и вие ще трябва да сте по-отдадени на партньора до вас и не без причина…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>