Месечен хороскоп зодии

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2020Г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ 2020Г.

ОВЕН

Месец август ще усили у вас желанието да се борите за интересите си почти до краен предел. Ще проявявате голяма инициативност, воля, кураж, въпреки че понякога ще сте склонни да преминавате определени граници и да действате безразсъдно.

Какво пък? Живота обича смелите! Все пак, за да не получите различен от очаквания резултат, хубаво е да си изградите предварителна стратегия, която предвижда освен възможности и евентуални опасности, варианти като последици, които сте готови да поемете.

Едно е сигурно- на мнозина ще им се налага да отстояват своето място под Слънцето и този процес често ще е съпътстват от своеобразна борба за власт, буквално или в по-широк смисъл, вие имате огромни шансове да излезете победители в тази своеобразна битка за по-добър статус или положение в обществото, имидж като минимум, а вашите действия и инициативност през август ще преобразят начина на съществуване на мнозина. Причините могат да се коренят в собствените ви повишени амбиции или пък- външни провокации, които ви подтикват да действате точно по този начин.

Най-много успехи ще имат онези, на които им се позволява да бъдат по-самостоятелни, така че да разгърнат потенциала си, например- участват в някакви проекти, превърнали са свое хоби в работа, могат да излязат на сцената и да бъдат забелязани или пък имат собствен бизнес. В горе-описаните варианти- задължително ще направите пробив, който ще ви е полезен за дълго, да кажем до края на годината, а може и много повече…

Звездите изискват от вас и да намирате време за почивка, развлечения, любов- които ще се оказват полезен, приятен отдушник за напрежение и не само.

До 07 август- вие сте настроени по-скоро приключенски в любовта. След това- чувствата ви се променят, от 07 до 18 август ще можете да скрепите предимно онези отношения, които кореспондират с вашите духовни очаквания, също- намирате сигурност в тях, защото се базират на нещо стойностно, вероятно и подкрепа. През това време можете да подобрите атмосферата у дома в семейството, защото откривате по-широка от близките си- материална, морална, това е отличен период да подействате положително на битови и имотни казуси, въпроси отнасящи се до место- живеене, включително като инвестирате в тази сфера от живота си .

До 18 август Луната е намаляваща, така че вие продължавате направление, което вече ви е познато, към което сте се стремили и преди това и можете да канализирате в оптимално позитивна посока.

Ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате, тогава можете да се възползвате от Новолунието, което е на 18 август, в дните след Новолунието е препоръчително да бъдете максимално инициативни, но също така да се водите по шансовете, които възникват…Трябва да се отнасяте с особено внимание към всичко, което препятства пътя ви към щастието и просперитета. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока през последната десетдневка на август. Тогама може да произтече важно събитие, което ще ви влияе или ще се превърне във водеща тема поне до края на годината. То ще показва- какви отговорности трябва да поемете, за да бъдете по-стабилни, защитите авторитета си, в какво трябва да влагате повече усилия или какво ще се налага да преодолявате и следствие на мобилизация, концентрация. В началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте внимателно.

 

ТЕЛЕЦ

Почти през целия август водеща тема за вас ще бъде да подобрите условията си на съществуване като заздравите семейни връзки, уредите казуси, които се отнасят до место-живеене, битови и имотни въпроси. Ще имате такъв шанс и при това могат да възникнат алтернативи, ако се нуждаете от такива, които ще сбъднат ваше тайно желание. В друг случай- намирате вид отдушник за напрежение или разрешение на горе-описаното като получите неочаквана подкрепа, разчитате на покровител, самите вие използвате вид стратегия, която се указва успешна, преговаряте с хора, включително извън традиционното ви обкръжение.

Ако това не е приоритет за вас, тогава през август може да решите да се отдадете повече на почивка, да се откъснете от рутината, да допускате до себе си само онези, които истински са ви приятни, имате сходни интереси, чувствате, че сте „сродни души“.

Почти през целия август важи правилото, че колкото по-малко афиширате вашите намерения, не говорите за тях публично, толкова повече ще се намират начини да ги осъществите. Мнозина ще усещат това интуитивно или това са прозрения, които ви подтикват да действате точно по този начин и така ще си гарантирате своите успехи.

На 07 август Венера, вашата покровителка ще премине в зодиакалния знак Рак, ще ви направи по-емоционални, интуитивни, но същевременно въздействащи на околните чрез вашите комуникативни умения, начин на изразяване и мислене. От 07 и до 18 август вие може да проведете разговори, да осъществите срещи, които ще се оказват внезапен шанс за нови възможности, например- ще получите по-широка подкрепа, ще оздравите важни за вас връзки, ще се радвате на повече добронамереност от страна на околните, ще получавате приятни известия, можете да срещнете любовта, ако все още не сте, а ако сте, тогава, ако желаете- можете да преобразите отношенията си в една по-положителна посока, включително като пътувате на кратки разстояния. Възползвайте се от опеката на звездите през това време, за да наложите мнението си, получите желаното и т.н.

Почти през целия август има вероятност да ви мъчат теми, които отчитате за извън контрола си или това са хора, които действат зад гърба ви, вие искате да се разграничите от тях и т.н. този процес може да е съпътстван с ескалация на напрежение, който да промени бъдещи и по-далечни перспективи на развитие, в друг случай- да предизвика късане на някой договори и връзки, дори предизвикване на съдебни дела. Ако ви интересуват юридически приоритети, то следва да сте доста внимателни, хубаво е да използвате за посредник доказан специалист, например адвокат, но не само, за да се справите с това…

В друг случай- хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви, могат да се превърнат в първоизточник на напрежение или превратна точка.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока през последната десетневка на август, така че да вземете мерки.

На 18 август предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит да въздействате на всичко горе-изброено в една по-положителна за вас посока.

След 22 август вие ставате все по-борбени, безкомпромисни, ако се налага ще влизате в битки, така че да отстоявате интересите си. Ще почувствате прилив на адреналин или повече вяра в собствените ви способности.

 

БЛИЗНАЦИ

През месец август вашата социална активност перманентно ще се усилва, това ще е повод вие да укрепите или създадете важни за вас връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Причините за този акцент в живота ви може да са различни, например- вашите амбиции са нараснали, а  целите, които си поставяте преминават през вид одобрение и подкрепа от страна на важни за вас хора.

Много често вие ще се оказвате в центъра от внимание, това ще бъде повод- да привлечете на ваша страна подкрепа от страна на енергични  и силни личности, също- да се справите с повишена конкуренция, изисквания към вас..

Вероятно мнозина ще преговарят за интересите си, ще се възползват от своите ораторски способности, особено от четвърти и до 22-ри август  и всичко това- може да преобрази позициите ви в колектив. Вие имате големи шансове да заемете лидерски позиции, да се доберете до желаната подкрепа, появяват се хора, които действително ще ви стимулират и помагат да се развивате в важна за вас посока.

За  съжаление не   всички ще бъдат чак толкова доброжелателни към вас.  Ще има и такива, които ще ви подтикват да се борите за своите по-добри позиции в обществото, като минимум- да не  позволявате да бъдете изместени  или в по-крайна форма- да  претърпите загуби следствие на това влияние.

В оптимален вариант- вие проявявате висока адаптивност, променяте нещо във вашата собствена линия на поведение, а по този начин съумявате  да превъртите всички предизвикателства в полза и да спечелите от това.

Въпреки всичко, може да ви се налага  да  отстраните  от пътя си онези персони, които действително ви вредят и нанасят щети, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, за да вземете съответни мерки. Често от  вас ще се изисква-  да подхождате по-крайно, решително, за да се справяте  с подобни приоритети.

През август месец  вие виждате, че конкуренцията около вас се усилва, както и изискванията към вас, но това е един от най-важните и подходящи месеци, през  които можете да въздействате на бъдещи тенденции, да   ги насочвате в една по-положителна за вас посока,  гаранции за вашия успех ще бъде точно- създаването и укрепването на връзки,  които влияят на благоденствието ви, вие трябва да се концентрирате в тази посока, можете да се справите като разчитате на вашия интелект и начин на изразяване, начин на мислене, понякога- като проявявате по-голяма приспособимост, а може би и правите компромиси… Все пак, ако имате дългове- към определени лица или дори институции, то първо ще трябва да се разплатите, преди да продължите напред и осъществите всичко останало като задачи.

От седми и до 18-ти  август  се появяват възможности- да подействате  позитивно на вашите доходи.  Това може да се случи по един внезапен, но също така очаквам начин, може да се доберете до паралелни  източници на печалба или пък ще се радвате на  помощ, която ви действа по подобен начин.  Ако не всичко се развива точно така, както искате или желаете, тогава ще имате право на втори опит като се възползвате от Новолунието, което е на 18-ти август. Последната десетдневка на август ескалират важни събития, които ще имат дългосрочен ефект-  върху финансовото ви състояние или обществено положение.

Посоката много зависи от това- каква подкрепа получавате, дали сте успели да привлечете на ваша страна онези, които могат да допринесат за по-доброто ви материално състояние.

През това време не се препоръчва да теглите кредити или да задлъжнявате, да давате пари на заем, подходящо е да затворите страница, която точи ресурсите ви или да ликвидирате дългове, ако имате такива. любовта е на заден план или се определя, влияе от съвсем практични оценки.

 

РАК

Водеща тема за повечето от вас и почти през целя август ще бъде вашето финансово състояние. Вие ще имате шанс да подействат е позитивно на тази сфера от вашия живот като продължите проекти, които вече сте  стартирали,  а те изискват да проявявате по висока социална активност, така че да утвърдите позициите си в колектив, да се справите с повишени изисквания или пък конкуренция, също- да привлечете на ваша страна подкрепа на енергични и инициативни личности, които ще ви подкрепят, ще обедините усилия с тях и т.н.

Имате значими шансове да се справите с тези приоритети и те ще нарастват особено от седми и до 18-ти август, през това време вие с по-голяма лекота ще печелите подкрепа и одобрение от страна на околните, понякога  и по един внезапен, неочакван начин. Ще се появяват личности, които ще ви подават ръка, ако се нуждаете от такава, ще ви изненадват със своите предложения и идеи и в повечето случаи- приятно. Колкото повече сте активни в тази посока- да привличате на ваша страна подкрепа и одобрение, толкова по-значими ще бъдат вашите успехи. Креативни и находчиви и лица ще ви вдъхновяват, могат да разкриват пред вас нови и непознати хоризонти за развитие, могат да стимулират вашия собствен оригинален подход, който пак така ще е повод за по-добро бъдещо развитие.

Не пропускайте и не пренебрегвайте възможности, които могат да променят  общественото ви положение, дори и това да изисква по-голяма адаптивност дори промени от ваша страна- в линия на поведение, цели, които си поставяте, подход и т.н.

Венера ще транзитира във вашия зодиакален знак  от седми  август и до седми септември. Докато Венера е във вашия зодиакален знак, дори и да има някои предизвикателства по пътя ви, вие пак можете да ги преодолявате или това ще се случва по-лесно, те ще бъдат минимализирани. Възползвайте се по оптимален начин от тази своеобразна опека.

Август месец вие имате шанс да извоювате успехи, които са свързани с кариерното ви развитие, все пак крайният резултат ще зависи от вашата собствена инициативност, но онова, до което успеете да се доберете, после ще можете да разчитате на него до края на годината минимум, така че е препоръчително да   бъдете максимално дейни в тази посока.

Мнозина  ще подходят точно така, ако не по желание, то по принуда, например, за да не позволят да бъдат изместени, за да отговорят на очаквания  от страна на влиятелни или власт имащи персони.

Месец август  е показателен или важен за вашите партньорски отношения.  Ако има някакви различия, които касаят общото ви бъдеще, то те ще ескалират през този месец, а вие трябва  да намерите начин да ги туширате, за да избегнете по-сериозни усложнения или направо късане на контакти.

Ако прекратите вашите партньорски отношения през август, то това ще е ясен признак, че вие имате кардинални различия  относно визията за бъдещето ви развитие, така че няма за какво да съжалявате.

През последната десетдневка на август това ще бъде особено очевидно, тогава мога да ескалират събития, които в значима степен ще бъдат показателни или ще определят  отношенията с вашия партньор- личен или делови…

Анализирайте и насочвайте внимателно, в началото винаги по-лесно се влияе, ако е възможно- намерете общи и обогатяващи цели, които ще скрепят  вашите отношения.  На 18-ти август предстои новолуние, което ще ви даде право на втори опит- да съхраните или преумножите онова, което имате…

През последната десетдневка на август вашата социална активност ще расте още повече и ще е повод да  промените най-близката си среда на съществуване, в крайна сметка- да заздравите важни за вас връзки и да отстраните онези, които са изчерпани.

 

ЛЪВ

Слънцето транзитира през вашия зодиакален знак до 22 август и това е оптимално време да проявите висока инициативност, която ще се превърне в своеобразен старт за цялата предстояща година. Звездите ви дават шанс да раздвижите границите на възможното, да постигнете по-високи и по-добри резултати, всичко това ще е напълно възможно, ако се концентрирате върху това да повишавате вашите знания и квалификация, да демонстрирате компетентността си или пък- да разширите кръга си на влияние като общувате с хора, които са далеч стоящи от вас- буквално или в преносен смисъл, привлечете на  ваша страна енергични и власт-имащи персони извън традиционното ви обкръжение, ако пътувате и т.н., за всичко горе-иброено звездите ще ви дават „зелена светлина“, същевременно не е изключен и елемент на принуда, който ще канализирате в оптимално позитивна за вас посока по горе-описания начин.

Например- условията на труд на работното ви място се променят, нарастват изискванията и вие можете да утвърдите позициите си чрез доказан професионализъм.

В друг случай- налага се да обогатите знанията си, за да задържите позициите си или пък- възможни са командировки, може да попаднете под прякото влияние на началник или пък ескалира борба за надмощие и власт…Както става ясно вече- вие можете да влияете и то над средното ниво, звездите ще ви надаряват с голяма сила и енергия, бих казала и доза късмет, особено от 07 и до 18 август, възползвайте се по оптимален начин през това време от опеката на звездите, за да извлечете полза от текущата ситуация. Собствената ви дееспособност и инициативност ще имат широко отражение…

Появяват се допълнителни шансове, варианти или обходни пътища към себе-реализацията ви, които ще ви разтоварват от евентуално напрежение, ще играят ролята на своеобразен изход…

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще можете да се възползвате от Новолунието на 18 август и да зададете едно ново начало, което ще се отрази приоритетно на професионалната ви реализация или доходи, финансова сигурност.

През последната десетдневка на август повечето от вас ще вземат кардинални мерки, които ще се отразят на кариерното развитие, работа и т.н. Не е изключено да ескалира важно събитие, което да преобрази ангажиментите ви. Например, може да заемете длъжност, която е по-натоварена с ангажименти, отговорна, но и престижна. В друг случай- вие може да прекратите трудов договор, който не кореспондира с очакванията ви, така че да се ориентирате към друго и по-перспективно.

Любовта през август остава на заден план или се ревизира. Вие все по-малко ще афиширате истинските си чувства, ще преосмисляте миналото и нека това да е повод да оздравите отношенията си.

Ако сте сами- може да привлечете партньор, който е твърде различен от вас или да започнете таен любовен роман.

 

ДЕВА

По-голяма част от събитията през август  се  движат по инерция и според зададени вече и тенденции.  Поради тази причина препоръчително е вие   да се движите повече според текущи възможности, а не против течението, образно казано. Звездите в по- ярки краски ще ви покажат кои от вашите честолюбиви планове са  осъществими, могат да имат благоприятен ефект върху материалното ви състояние  и следствие на  подкрепа от страна на хора, които  на благосъстоянието ви. Понякога ще можете да се радвате на тайна или неочаквана помощ, особено, ако имате нужда от това. Август месец ви дава шанс да  сбъднете ваша съкровенна мечта, особено, ако не афиширате всичките си намерения, общувате с хора извън традиционното ви обкръжение, проявявате по-висока приспособимост, вероятно това ще се наложи от външни фактори- хора или обстоятелства, които са като своеобразен изход и вариант, но за сметка на повишена адаптивност, понякога прояви на компромиси.

Всъщност август е отличен да очертаете по-далечни перспективи на развитие, а не да се концентрирате само в настоящето, така ще изберете оптимално правилна посока и няма да се „изгубите“, образно казано.

Не бива да насилвате нещата през август, ако нещо не върви, значи то няма ресурс да бъде продължено напред и е по-добре да го оставите зад гърба си.

През август мнозина ще изпитат подчертана нужда от почивка или да се отдалечат от рутината, за да направят своеобразен избор или поне да се отдадат на заслужен отдих, който ще ви зареди с енергия, ще подейства положително на тонуса ви.

Вашият покровител Меркурий ще премине в Лъв на 04 август, много бързо ще прелети през този сектор, а заедно с него и вие- тази тенденция ще направи живота ви изпълнен с анализи и равносметки, ще ви подтикне да се гмурнете по-дълбоко в житейски ситуации и да търсите първопричините на случващото се, отново- да обмисляте варианти за вашето бъдещо развитие, така че да сте по-успешни ,щастливи…само една малка част ще е видна от онова, което наистина мислите, желаете, но през последната десетдневка на август то ще изплува на повърхността със съответни решения, изказвания от ваша страна и т.н.

От 07 до 18 август- се появяват приятели, доброжелатели, които могат да разнообразят ежедневието ви, могат да оформят внезапни и по-добри перспективи на развитие със свои идеи, предложения, като минимум- ще са повод за приятни преживявания…През това време хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-широк смисъл, също ще са повод за шансове…Благоприятен период да разширите влиянието си, контактите си.

Въпреки всичко хора близки до сърцето ви- партньори, пораснали деца понякога ви концентрират, защото ще нуждаят повече от вашата подкрепа-финансова или морална. В оптимален вариант- харчите повече за удоволствия и развлечения.

В не толкова подкрепящ случай- взаимоотношенията ви се нуждаят от трансформации, за да се оздравят, иначе- може да скъсате онези връзки, които ви носят предимно щети.

Ако не всичко се развива точно така, както желаете и предимно по натрупани въпроси в миналото, които не са намерили решение, също-отчитате за извън контрола си, тогава ще можете да се възползвате от Новолунието на 18 август, за да зададете по-позитивни и подходящи за вас тенденции.

На 22 август Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак и през последната десетдневка на месеца все по-силно ще можете да влияете на събитията, постепенно самоувереността ви ще расте.

През последните дни може да произтече важно събитие, което ще има дългосрочен ефект върху сърдечните ви отношения или случващото се ще е показателно-какво трябва да преодолявате. В друг случай и ако имате собствен бизнес, работата ви е творческа, включва хоби, което е и професионална реализация, тогава- вие трябва да насочвате много внимателно, не е изключено да се наложи да инвестирате или пък да балансирате между ваши и чужди интереси. В началото винаги по-лесно се влияе, изградете си стратегия, която ще определи много или всичко с отражение до края на годината.

През последната десетдневка се налага да се разплатите със стари дългове, ако имате такива, но взаимодействието с финансови институции не е лесно. Не е подходящо да теглите кредити, да давате пари на заем, да задлъжнявате. Внимавайте на кого се доверявате, следете за интересите си, отстранете онези, които ви нанасят щети с по-решителни мерки.

 

ВЕЗНИ

Вашата социална активност ще нарасне в пъти през август, ще ви се налага да се доказвате в колектив по различни поводи, да създавате и укрепвате връзки. Ще имате такъв шанс, повечето от вас ще привлекат на своя страна енергични и инициативни персони, които ще подпомагат честолюбивите им планове, ще се превръщат в мост към собствените им успехи.

Всъщност, вашата популярност може да нарасне в значима степен и със съответните позитиви, особено от 07 до 18 август.

През това време вие „блестите“ в по-ярка светлина, демонстрирате по един ярък начин на какво сте способни, може да използвате някакъв нетрадиционен подход, така че да подействате позитивно на кариерното си развитие, имидж, обществено положение. Не е изключено да получите внезапно одобрение, шанс, който да преобрази в положителна посока социалния ви статус, а това да се отрази и на финансовото ви състояние.

От 07 август и до 07 септември Вашата покровителка Венера е в Рак, така че вие може да изглеждате по-емоционални, но също, ще можете да разчитате на интуицията си, дори на инстинктите си, така че да превъртате всички предизвикателства в полза или да правите избор, който ще се оказва целесъобразен.

Важни за вас хора, партньори-лични или делови в значима степен определят вектора ви на развитие. Преди да вземете някакво решение вие ще трябва да се съобразявате с тях или тяхното мнение, част от изкавания ще имат превратно отражение върху бъдещото ви развитие и планове и всичко това ще се отрази на ключови въпроси отнасящи се отново- до социален статус, но и приоритети свързани с дом, место-живеене, битови въпроси и т.н. В оптимален случай- вие ще можете да разчитате един на друг при подобряването на фона ви на съществуване, справяне с имотни казуси, евентуални ремонти и премествания. В не толкова подкрепящ случай- ако има различия, които са се натрупали във времето в този сектор на живота ви, то те ще ескалират, могат да предизвикат по-остри конфликти с членове на семейството или направо да прекратите някой отношения. През последната десетдневка на август може да произтече важно събитие или да ескалират тенденции, които ще преобразят декорите ви на съществуване, ако не веднага, то до края на годината. Не пренебрегвайте случващото се, насочвайте внимателно, в началото винаги по-лесно се влияе.

Любовта е бурна, динамична, страстна, но не рядко ще изисква да подкрепяте повече човека до вас, да се съобразявате с него, като отплата- той също ще играе ролята на опора…Ако това е невъзможно, тогава в края на август ще прекратите онези връзки, които не кореспондират с бъдещото ви развитие, не са ви полезни или направо ви вредят.

Самотните Везни могат да привлекат енергичен, лидер по темперамент партньор…

На 18 август предстои Новолуние, което ще ви даде право на втори опит да насочите в една по-положителна посока развитието си, което е като скачени съдове за определени лица, които ви влияят подчертано.

Все по-ясно става какво от миналото си струва да съхраните и какво следва да оставите зад гърба си.

 

СКОРПИОН

Почти през целия август вашата инициативност е много висока, ежедневието ви е изпълнено с ангажименти, които ви мобилизират, концентрират, подтикват ви да дадете най-доброто от себе си поради нараснала конкуренция, изисквания или това са собствените ви повишени амбиции. Каквото и да е, трябва да имате предвид, че до 18 август вие можете и трябва да се доберете до успехи, на които после ще разчитате дълго, до края на годината като минимум. Можете да извоювате своеобразна победа, която ще ви гарантира отлично кариерно развитие, повишение, ако това е възможно според условията на труд, утвърждаване на авторитета ви, като минимум- няма да позволите да бъдете изместени. Все пак, ако желаете да се изкачите по йерархичната стълбичка или да преобразите статуса си, то това ще е възможно точно сега и през август.

За съжаление пътя ви напред и нагоре няма да е безпрепятствен. Напротив, ескалират борба за власт, може да влизате в словесни двубои, меко казано. В някой спорове и преговори вие ще отстоявате мнението си твърдо, но е хубаво да си изградите и вид стратегия, така че ако не можете да преместите препятствие, то поне да го обиколите, образно казано. Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите служебни контакти или договори, които явно не кореспондират с вашата предопределеност.

Между 07 и 18 август вие имате шанс да подобрите отношенията си с ваши партньори, лични или делови, хора стоящи далеч от вас ще са проводник на приятни емоции. Ако пътувате през това време можете да изкарате добре, не са изключени хубави изненади, които да освежат връзката ви. Ако сте сами- можете да срещнете любовта на път или ще привлечете партньор, който е влиятелен, допринасящ за вашето израстване или пък той да пътува и т.н.

 

СТРЕЛЕЦ

Водеща тема за мнозина ще бъде да разчупят статуквото като постигнат по-добри резултати и като демонстрират висока квалификация, получат повишение, ако това е възможно според условията на труд, да заемат по-престижни позиции, да разширят знанията си и т.н.

Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава може да канализирате тази мощна енергия в промени на начина ви на мислене, по различни погледи вашият светоглед ще се трансформира, а това ще се отрази предимно на сърдечните ви взаимоотношения, способност да осъществите ваша мечта, да сбъднете съкровено желание, което ще се отрази на онова, което имате- в един по-широк смисъл.

Някой Стрелци ще предпочетат да пътуват и това ще е свързано с почивка, забавление, смяна на средата-общо, което ще има позитивен ефект на различни нива.

Не е изключено да има и такива, които ще се концентрират върху разрешаването на съдебни дела, спорове, които се отнасят до дългосрочни договори- трудови, но може и да са брачни, вариантите са много, важното е, че до 18 август все още можете да влияете в значима степен, да ги насочвате в една по-позитивна посока, след това тенденциите ще се движат повече по инерция и не толкова под контрола ви.

В повечето случаи това е един благоприятен месец за вас, през който можете да постигнете много, крайният резултат ще зависи от собствената ви инициативност. Най-много успехи ще имат онези, които са се концентрирали върху творчески занимания, собствен бизнес, хоби, което може да се превърне и в професионална реализация.

Все пак шансове да преуспеят ще имат и останалите Стрелци, те ще бъдат следствие на подкрепа и одобрение от страна на колеги, понякога и по един внезапен, бърз начин, това може да се отрази на доходите ви или поне да получите удовлетворение, особено от 07 и до 18 август. През това време е подходящо да преговаряте за интересите си, за по-добри условия на труд или да си потърсите нова реализация, ако настоящата не ви удовлетворява.

Не е изключено ежедневието ви до 18 август да е съпътствано от приятни изненади, които ще го разнообразят освежат.

Самотните Стрелци могат да срещнат любовта на работното си място.

Друга водеща тема са сърдечните взаимоотношения с партньори или пораснали деца. Може да влагате доста усилия, за да ги подобрите и това е напълно възможно, особено, ако подходите по различен начин или пък пътувате, обсъждате по-далечни хоризонти на развитие, това може да се наложи и по външни причини. Ако имате визия за по-далечно общо развитие, тогава връзката ви ще стане още по-здрава. Иначе- могат да ескалират недоразумения от рода на: „какво давам, а какво получавам“, реално може да търпите щети при неблагоприятни въздействия. В оптимален случай- харчите повече за любими хора за развлечения или пък това са полезни инвестиции в тях, в творчески проекти или бизнес, тази тенденция се усилва до края на август. Тогава може да ескалира важно събитие, което ще има дългосрочен ефект- до края на годината или много повече. Отново има варианти, например- налага ви се да направите по-дългосрочна инвестиция, която ще ви се възвърне, но все пак ще ви натовари, защото трябва да се изплаща. В друг случай- усложнени отношения с важни за вас личности ще завлачат и загуби или пък-може да прекратите връзки, които не допринасят за благоденствието ви. Вие още в началото на август ще получавате подсказки и е хубаво да си изградите предварително стратегия, така че да превъртите всички предизвикателства в полза…

Ако не всичко протича така, както очаквате, тогава можете да се възползвате от новолунието на 18 август, така че да наваксате и да се доберете до желаното.

Постепенно ще започнат да преобладават все по-практични оценки, които могат и да ви „приземят“, но със сигурност и ще ви мобилизират. Навлизате във важен период относно кариерното си развитие, социален статус, имидж като минимум.

 

КОЗИРОГ

Август месец е силно трансформиращ за мнозина, може да имате усещането ,че сте на прага на житейски кръстопът и на практика да е точно така. Голяма част от събитията се определят или провокират от външни и независещи от вас причини, хора, които влияят на благосъстоянието ви. Изглежда, че като водещо условие за просперитета ви ще бъде- необходимостта да се доберете до подкрепа и одобрение от страна на влиятелни и власт-имащи персони, на партньори, лични или делови. Вие можете да постигнете това, ако проявите повишена адаптивност, така че да балансирате между ваши и чужди интереси, също- готови сте на вид преобразувания „от корен“, изградите си стратегия като влияете на първопричините на случващото се.

В друг случай- вие може да се концентрирате върху разрешаването на битови, имотни казуси, подобряване на условията на съществуване и за целта инвестирате в дома си, стремите се да изгладите някой различия с близките си…Всъщност, август е един от най-благоприятните месеци да се справите с тези приоритети, особено до 18 август. Тогава инициативността ви в тази посока ще дава нужните резултати, но не без усилие или дори компромис от ваша страна. Ако не успеете да постигнете баланс, тогава в края на август различията между вас или членове на семейството, приоритети с недвижимо имущество- могат да се усложнят, не е изключено да възникне напрежение, което ще се тушира трудно, да кажем в края на годината и със съответните последици. Внимавайте, насочвайте внимателно.

Все пак през август вие ще се радвате на повече добронамереност и подкрепа от страна на околните, особено от 07 и до 18 август. Това ще се превърне в прекрасен период да подобрите партньорските си отношения, особено, ако намерите време и за развлечения, хоби.

Хубаво време да получите сърдечна радост и от деца, ако имате такива.

Козирози, които са сами- могат да срещнат любовта по един внезапен и доста вълнуващ начин.

Ще ви владеят силни страсти и желания почти през целия август, а това ще се превръща в мощен стимул за действие, което действително може да промени вектора ви на развитие и то в положителна посока.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава можете да се възползвате от Новолунието на 18 август като „втора възможност“..

През последната десетдневка на август ескалират практични оценки, вашите амбиции продължават да растат, а с тях и шансовете да разчупите границите на възможното пред себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Водеща тема за повечето от вас през август ще бъдат партньорските отношения-лични или делови, взаимоотношенията с „другите“ –общо. През август месец вие ще имате шанс да укрепите взаимоотношенията си с ваши партньори, с влиятелни личности ,включително като водите разяснителни разговори, обсъждате бъдещи планове, изчиствате евентуални недоразумения, а може и да решите да пътувате и това ще се окаже доста освежаващо за взаимоотношенията ви.

При всички случаи това е прекрасен месец, през който вие можете или трябва да укрепите важни за вас отношения, ще имате такава възможност, стига да искате и да не са преминати някой граници, зад които връщане назад няма.

Един от най-силните или позитивни периоди е между 07 и 18 август, опитайте се през това време да стоплите чувствата и близостта между вас и важни за вас личност, успехи в това направление ще се закодират трайно и със съответните позитиви.

Това е подходящо време и да преговаряте за интересите си, да привлечете на ваша страна влиятелна опека, да се сдобиете със своеобразна популярност.

На работното ви място също ще се радвате на повече доброжелателност, отново- между 07 и 18 август, опитайте се да се възползвате по оптимален начин от тази опека и „зелена светлина на звездите“.

В друг случай- получавате по-широка подкрепа от семейството си, разнообразявате ежедневието си и с домашни, лични приоритети, които освежават атмосферата ви на съществуване, по-лесно се справяте с битови приоритети.

За съжаление не всички ще са чак толкова добронамерени към вас. Вие безспорно ще имате на кого да разчитате, но ще има и връзки, които ще се усложнят. Това е стара тема, която вероятно не е намерила изход и решение, дори може да отчитате за извън контрола си. В такъв случай вие ще действате по-крайно и ще скъсате връзки и договори, които по-скоро ви тежат, ограничават, препятстват бъдещото ви развитие. Този въпрос се изостря в края на август и води до важни събития с дългосрочно отражение, може да разберете до какво ще доведе евентуален конфликт, какво трябва да преодолявате следствие на това и т.н. Но изход има, ако една врата се затвори, образно казано, то друга се отваря и в лицето на други контакти, съответни възможности.

Ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате във взаимоотношенията основно, тогава ще имате право на втори опит и като се възползвате от Новолунието на 18 август. Това пряко ще повлияе и материалното ви състояние през последната десетдневка на месеца, изградете си стратегия, за да спечелите, а не обратното.

 

РИБИ

Звездите изискват през август от вас да сте максимално дейни, инициативни, така че да утвърдите позициите си на работното място, да извоювате успехи, които ще имат дългосрочно отражение- до края на годината, а може и повече.

Звездите ви дават шанс да повишите доходите си, но не даром, а следствие на усилия и качества, които демонстрирате, в такъв случай- те задължително ще бъдат забелязани и оценени по достойнство.

Все пак не е изключено този процес да бъде съпътстван и с повишени изисквания или променени- от страна на влиятелни или власт-имащи персони, също- може да ви се налага по различни поводи да се доказвате повече в колектив. Това не винаги ще е лесно, може да се сблъскате с известно съпротивление, но нега то ви направи по-силни, независими, успешни…В някой изпитващи моменти ние трупаме ценен опит, дори авторитет, който после никой не може да вземе…

И така, между 07 и 18 август вие можете да направите пробив в професионалната си реализация.

Ако това не е водеща тема, тогава- ежедневието все пак ще е изпълнено с множество ангажименти, но също така ще е успешно и продуктивно.

До 18 август е подходящо да подействате положително на здравето си, да вземете съответни мерки, ако се нуждаете от това, също да промените нещо в навиците си и със съответните позитиви.

Информационният поток постепенно ще се усилва, не са изключени изненадващи известия, предложения, приключения, които да порадват сърцето ви. Сърдечните ви връзки могат да се преобразят в положителна посока…

До 18 август вие сте в благоприятен период да оздравите сърдечни връзки с партньори, пораснали деца и т.н.

На 18 август предстои Новолуние, което ви дава втора възможност да насочите в една по-благоприятна за вас посока професионалната си реализация, че и здраве…

Ако отношения с хора, които влияят на благосъстоянието ви се обтегнат, тогава през последната десетдневка на август ще произтече ключово събитие, което може да завлачи загуби. Внимавайте, избягвайте противопоставяния с влиятелни или власт-имащи персони, за да се предпазите…В друг случай- ще скъсате определени контакти, които ви носят повече щети или пък- ще ескалират повишени разходи, които всъщност ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции за вашето бъдеще.

Все по-важна тема ще стават партньорските отношения, на които ще трябва да наблегнете, като мост към собствените ви успехи, вид подкрепа или това е необходимост за ги оздравите по други поводи…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *