Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за месец април 2018г.

Хороскоп за месец април 2018г.

187773ОВЕН

През месец април вие сте силно концентрирани върху това да се борите за вашият по-добър социален  статус. Първата десетдневка на месец април ви показва- кои ще са водещите теми, с които трябва да се справяте почти през цялата ви нова година- 2018. През това време пробвате различни варианти за да се справяте- и постепенно откривате най-правилните пътища към вашите успехи- в личен или професионален аспект. Някой от вас могат да имат усещането, че са на предела на своето търпение, други пък са притиснати от обстоятелствата да действат, да не си позволяват отпускане и да са максимално мобилизирани, защото усещат, че обстановката около тях се мени и изисква адекватни реакции.

Оценките, които ще направите през първата част на април, решенията които ще вземете, ще определят как ще се развие втората част от месеца като минимум или много по-дълго, както казах вече- това ще оформи тенденции за цялата година, а може  и за идните две и половина години. На 14-ти април- Меркурий се обръща в директен и постепенно ще ви надари с много повече увереност, а не съмнения, ще ви помогне- целенасочено и неуклонно  да преследвате и постигате желанията си. Новолунието  на 16-ти април показва, че през следващите две седмици- пред вас ще се появяват много нови и внезапни шансове, от които ще можете да се възползвате, ако искате. Показва още- че ви предстоят много изненади, не са изключени и обрати, но как ще се развият събитията- ще зависи предимно от собствения ви избор, подход, дипломатичност.

Между 16-ти и 24-ти април шансовете ви за крупни печалби, повишение на доходите или бонуси- нарастват. Същевременно през това време  са твърде вероятни и разходи над средното ниво. Остава да внимавате- те да бъдат добре преценени, а не преувеличени. Ако ви предстоят инвестиции, може би е добре- внимателно да анализирате дали са напълно оправдани или- дали не можете да ги редуцирате. Поради ескалиралите разходи или поради нараснали амбиции, през последната десетдневка на април- вие силно ще се фокусирате върху  чисто материални приоритети. Всъщност, навлизате в период, през който можете да материализирате мечтите си, като поемате умерени рискове и внимавайте за подробности, гледате в по-далечна перспектива…

Чувствата, привързаността са тясно свързани също с въпроси като приходи и разходи. Обсъдете ги внимателно с близките ви хора и не позволявайте, евентуални недоразумения от тази сфера да застава между вас. В оптимален случай- намирате общи и скрепващи интереси,  а това влияе позитивно на привързаността ви…

ТЕЛЕЦ

Месец април ви подтиква да си правите доста равносметки, които после ще определят вашият път на развитие  и то в по-далечна перспектива.  Причините за тези равносметки може да са провокирани от конкретни личности, които действат  зад гърба ви, но дават достатъчно ясни сигнали за това, а вие трябва да вземете адекватни мерки, за да защитите интересите си и да се предпазите от  загуби- чисто материални, но не само. Ако имате недоброжелатели,  то те през първата десетдневка на април- ще се проявят достатъчно ясно. В друг вариант- през първата десетдневка на април- вие се замисляте какво да оставите  в миналото, защото пределът на търпението ви е изчерпан или пък- ако не промените нещо, усещате, че ще изгубите контрол над ситуацията. Мнението, до което ще достигнете  ще е отправна точка- да действате по-решително през втората част от месеца, така че да се справите успешно с всичко, към което се стремите.

Новолунието, което е на 16-ти април показва, че пред вас изненадващо могат да се открият много нови варианти за развитие, особено, ако ги търсите. Вие може да се доберете- до неочаквана подкрепа, предложения, включително от хора, които стоят далеч от вас- буквално или в преносен смисъл.

Инициативите ви от 16-ти до 24-ти април няма да останат незабелязани и могат да привлекат на ваша страна влиятелни благодетели, популярността ви ще расте и ще отпушва- все по-високи и позитивни резултати.  Същевременно, не са изключени разяснителни разговори с ваши партньори- лични или делови, които осветляват- общите ви бъдещи планове. Явно е, че взаимоотношенията трябва да бъдат надградени. При някои от вас, това може да се случи с ключови решения за брак- в такъв случай това може да се окаже доста надежден и стабилен съюз за вас, добре преценен, дори и понякога да е лишен от силни страсти… При всички случаи в средата на месеца- се случват важни събития, които касаят- вашата обвързаност. Ако не всичко върви гладко и нямате обща и обогатяваща тема,  напротив- преобладават различията, тогава- може да предприемете други и крайни мерки, които или да разрешат недоразуменията  или пък- окончателно да ви разделят с човек, който ви носи повече щети, отколкото ползи. Но подкрепа няма да ви липсва… Някой Телци- може да са силно привлечени от идеята да пътуват и ако това се осъществи, бихте могли да изкарате чудесно… Други пък-  са фокусирани  да повишат  знанията и квалификацията си и така могат да преобразят живота си. След 24 април- вие сте все по-самоуверени, социално активни, може да се чувствате по-свободни, все едно сте се откъснали от някакъв товар, ако не реално, то на мисловно ниво, така че да не позволявате повече да се възползват от вас и не само…Вероятността да постигате желанията си нараства перманентно…

БЛИЗНАЦИ

До 14-ти април вашият покровител Меркурий е Ретрограден, а това означава, че вие ще изпитвате известни колебания относно вашият път на развитие. Повечето от вас ще бъдат силно фокусирани върху въпроси, които касаят общественото им положение, в частност- връзки с колеги, приятели, евентуални клиенти, които могат да се превърнат в мост към успехите ви. Част от  горе-изброените могат силно да ви стимулират, амбицират,   да ви указват подкрепа. Други обаче, ще се държат доста ненадеждно или провокативно, а в поне приятна форма- могат да имат неблагоприятно въздействие върху вашата сигурност, материално положение. През това време вие обмислете интересни идеи, нещо като- аварийни изходи при нужда и действително можете да ги намерите, това може да са алтернативи на развитие- относно източници на доходи, но не само… Желанието ви за бягство може да засегне и чувствата ви, така че да откриете нова и вълнуваща любов извън близкото ви обкръжение, а в някои случаи- това може да е тайно увлечение, но доста силно, неустоимо…

Новолунието на 16-ти април показва, че през следващите две седмици- околните  ще ви изненадват, в този процес някои хора от близкото ви обкръжение ще демонстрират своята безпрекословна лоялност, други-ще отпаднат,  ще се появят и нови хора, на които да можете да разчитате…През втората част на април под този развой- вие ще заемете нови позиции в колектив, може да се издигнете като лидер, ако разбирателството с околните не протича според очакванията ви, тогава може да решите да смените средата си. При всички случаи през април ще извършите своеобразна чистка и така е правилно, ще останат лица, които истински ви подкрепят….

Между 16 и 24 април- ще се разпилявате между различни приоритети- текущи и такива, които  ви влекат, но извън рутината…Все пак звездите ви дават широк избор, можете да получите много и да преобразите живота си. Най-голямата опасност е да не се разпилеете в различни посоки и без фокус, така че да пропуснете иначе отлични възможности.

Прекрасно време да сбъднете тайна, съкровена мечта, тенденциите се усилват през последните дни на април.

РАК

През първата десетдневка на април водещ фокус за вас са партньорските отношения, причината за това- може да се промени около тях, които се отразяват и на вас самите. Възможен е пик от ескалиращи събития, включително натрупани в миналото неизяснени казуси, които сега изискват изясняване, защото е дошъл моментът…

В друг вариант- за да осъществите своите намерения вие се нуждаете от вид съдружие и подкрепа. В такъв случай- вие действително може да попаднете на властна личност, която да ви помага, да се превръща в мост към успехите ви, но на някаква цена- например, подчертано да се съобразявате с нейните изисквания. По този начин- през първите дни на април вие водите напрегнати разговори, преговори, при които трябва да отстоявате мнението и интересите си, защото после по-трудно ще смените посоката на зададените тенденции, а вашите очаквания могат да бъдат подменени. Бъдете внимателни  и се възползвайте от възможността до 14-ти април да насочвате, да оказвате влияние на намеренията на важни за вас хора. Припомням, че вие сте във важен период, когато се задава фон- за партньорските взаимоотношения, обществено положение и имидж, според връзките, които създават или укрепвате, а постигнатото- ще се закодира трайно- през идната година, а може и много по-дълго, да кажем- през идните две години и половина.

С какво има да се справят в този сектор, кои са силните и слабите звена във вашите отношения, става ясна през първата десетдневка на април. Ако съществуват различия между вас, те ще бъдат повече от очевидни, обърнете им внимание, за да не ги завлачите и през идните месеци.

Новолунието на 16-ти април- ще ви надари с втора възможност да коригирате някои отношения, да превъртите евентуални предизвикателства и недоразумения във ваша полза. В този процес не са изключени изненади, внезапни шансове, които да канализират нарасналото напрежение.

Между 16-ти и 24 април вие се опитвате да делегирате част от отговорностите си с важни за вас личности, преговаряте за сътрудничество, водите разяснителни разговори, които през това време- могат да намерят своя внезапен и позитивен изход. Намирате хора, на които да разчитате. Препоръчително е след 16-ти април да сте оптимално социално активни, за да не се разминете или да не пропуснете благоприятни възможности. Съответно, колкото сте по-комуникативни, инициативни, толкова по-далеч може да стигнете в своите мечти.

През последната десетдневка на април вие усещате това послание на звездите, действате по-смело, привличате все повече внимание и одобрение,  със съответните позитиви…

ЛЪВ

Повечето от вас са в някаква ситуация, която много напомня  на “военно положение”,  в което вие влизате в своеобразно сражение, в което се стремите да победите на всяка цена, особено на работното ви място, но не само…Ежедневието ви е изпълнено с ангажименти, но и много резултатно. Ако през първите 10 дни, събития при  професионалната ви реализация не протичат точно така, както вие искате или очаквате, тогава може да решите да направите рязък завой и да потърсите, съответно намерите- нови и по-добри перспективи на развитие. В този процес мога да ви помогна влиятелни личности, включително и извън близкото ми обкръжение, евентуална висока квалификация, ако решите да пътувате…

На 16-ти април е Новолунието, което силно ще ви подкрепи, ще ви даде шансове през следващите седмици- да повишите социалния статус или да постигнете високите цели, понякога и по един внезапен, бърз, изненадващ начин.

Между 16-ти и 24-ти април вашето само-мнение перманентно расте, вероятно и не без причина, а следствие на отличните ви постижения. През това време не е изключен известен конфликт, който да ви остави пред избор- дали да се съобразявате повече със собствените си интереси или с тези на околните. Възможно е да се наложи  компромис, за да се съхрани добрия тон у дома или в най-близкото ви обкръжение..

В друг вариант-  преразпределяте задълженията си така, че да имате достатъчно време за семейството си, но и за собствените ви желания, личен живот и т.н.

В средата на април в семейството ви се случват важни събития, това може да са обсъждания, които влияят на вашите собствени и по-далечни перспективи на развитие, а в друг случай- ескалират преобразования, които генерално се отразяват на имиджа ви.

Не е изключен- малък празник, който обаче да разходва доста средства… Вие все по-силно привличате внимание, променят се начинът, по който ви възприемат околните, с по-голяма лекота печелите внимание и одобрение, тенденцията се усилва през втората чат на април, а през последната  десетдневка- можете да направите силен пробив  в избраното от вас направление или да получите своеобразна награда за всички положения до този момент усилия.

ДЕВА

Меркурий- вашият покровител е ретрограден до 14-ти април. През това време вие може да изпитвате вътрешно напрежение, колебания, да се връщате в миналото и да търсите пропуски, които препятстват пътя към успеха, но трябва да бъдат коригирани и попълнени, преди да продължите напред.

Водещ фокус за мнозина и материалното състояние, което е тясно свързано с близки хора. Понякога- това може да са ескалиращи наследствени приоритети, в други случаи- нараснали разходи под формата на инвестиции в близки и любими хора- партньори или пораснали деца, ако имате такива. Те могат да с носители на преобразувания, дори трудности, които се отразяват и на вас самите. В този процес- възникват спорове, в които все по-силно ще можете да надделявате- след 14 април. Използвайте първата част на месеца, за да си правите равносметки и да не повтаряте стари евентуални грешки, съответно да не попадате в нежелани ситуации…

До 14-ти април не е желателно да задлъжнявате, да предприемате важни стъпки, които касаят финансовото ви състояние. Подходящо е по-скоро да обмисляте оптимално благоприятни бъдещи стъпки, които могат да ви измъкнат от затруднение и да ви действат по-скоро обогатяваща, а това ще зависи от скрепването на вашите връзки.

Новолунието на 16-ти април показва, че през следващите две седмици- пред вас ще се разкриват внезапни нови възможности, в повечето случаи те ще се реализират като морална или материална подкрепа от страна на важни за вас хора, но не е изключено- самите вие да станете по-крайни, решителни, сами да сте провокатор на ярки преобразования в живота ви. Да вземете определени решения, дори крайни понякога- ще ви подтикне усиленият информационен поток между 16-ти и 24-ти април. През това време чувате важни новини, водите емоционални и осветляващи разговори- за по-далечни перспективи на развитие….

През втората част на април- се появяват хора, на които можете да разчитате, ако решите да пътувате- това ще се отчита за положително, носещо ви ползи или удоволствие… През последната десетдневка на април вие гледате все по- позитивно на предизвикателствата, които започват да се  разплитат или нареждат  по един подходящ и подкрепящ ви начин…

ВЕЗНИ

Вие сте социално много активни и това обстоятелство е способно да ви измъкне от вътрешно напрежение, което ескалират дълбоко в душата ви, следствие на неудовлетворение или под въздействие на близкото ви обкръжение. Колкото сте по-комуникативни и диалогични, толкова по-широки перспективи ще се разгръщат пред вас. Вероятно  животът ще ви срещне с много интересни личности, такива, на които да можете да разчитате, а ако това не винаги и с всички е така- то поне ще можете много да научите от конкуренти, понякога-недоброжелатели, те ще ви насочват със своето поведение, ще ви показват път към собствените ви успехи, дори това да се случва на фона-  на спорове, изясняване на дълго трупани недоразумения.  Ако има някакви различия между вас и околните, то те ще бъда особено видни до 14 април, набележете слабите звена и ги отстранете, усилете позитивите. Добрата новина е, че до 14 април думите ви имат особена чуваемост. Все пак вие сте доста емоционални, склонни сте да анализирате в дълбочина, но и да действате практично, целесъобразно, бих казала-обогатяващо и тенденцията ще се усилва перманентно през месец април.

През втората част на април- диалогът с околните, приоритетно с ваши партньори- лични и делови се канализира в посока, която бързо прораства, но е избрана до 14 април. Така че възползвайте се от възможността да търсите варианти, които могат да скрепят вашите връзки в първата част на периода.  През почти целия април- вие подчертано ще зависите точно от одобрението и подкрепата на важни в живота ви лица, добре е да не го забравяте и това да е първи приоритет с последващи стъпки към целите ви…Напомням също, че през април вие създавате основен  фон във вашите взаимоотношения- лични и делови и ще ви оказва влияние през цялата нова година.

Новолунието на 16-ти април- ви дава втори шанс да насочвате вашите връзки, да ги скрепвате,  да изчиствате недоразумения и т.н. Новолунието показва, че всичко това може да се случи по един внезапен и бърз начин. Но ако- насъбралите се негативи са преминали определени граници, тогава напрежението може да ескалира- почти до краен предел, така че “усетете  на къде духат ветровете” още в началото…

Между 16-ти и 24-ти април- вашите разходи нарастват значително. В оптимален случай- това са неотложни разходи, инвестиции във вашия дом и семейство… В не толкова подкрепяш вариант- внимавайте да не разходвате прекомерни и неоправдани средства, възможно е да има подобни провокации…

Домът и семейството- продължават да бъдат друг силен фокус,  какъв точно е той- става ясно отново през първата десетдневка на април,  отново се набелязват през това време силните и слабите звена. Не ги пренебрегвайте, за да не ги завлачете и през идната година или поне- да бъдете достатъчно подготвени- какво ви очаква в тази сфера на влияние. През втората част на април- все по-силно можете да влияете, да намирате изход и от това положение…

СКОРПИОН

Първата десетдневка на април вие може да чуете новини, да проведете разговори, които ще оставят дълбоко впечатление душата ви, могат да променят начина ви на мислене, съответно връзки и т.н. Ако през първата част на периода и до 14-ти април съществуват някои затруднения и обърквания в ежедневието ви и на работното ви място, то през втората част- бързо ще наберете скорост и ще успеете да се справите с всички предизвикателства, на базата на равносметките които вече сте направили, трансформациите, които сте предизвикали, решенията, които сте взели. Вашият  тон в общуването става все по твърд, безкомпромисен,  вероятно и не без причина, а следствие на взети адекватни мерки от ваша страна, така че да защитите интересите си. През първата десетдневка на април е препоръчително да сте по-внимателни и към здравето си..

Новолунието, което е на 16-ти април показва, че през идните поне две седмици- вашето ежедневие ще става все по динамично, изпълнено с предизвикателства, но и внезапни, бързи шансове, дори изненадващи… Хубаво е да се възползвате от опеката на звездите и да бъдете максимално инициативни, за да постигнете още по-високи резултати.

От 14 април в живота ви все по-силно се настанява личност, която  ви влияе, обсебва вниманието ви,  но и силно ви подкрепя. Навлизате в период, през който можете да изчистите евентуални недоразумения с любими хора, а ако сте сами- да срещнете любовта.

Започнати романтични връзки до 24-ти април- обещават да бъдат доста надеждни и перспективни.

Между 16-ти и 24-ти април вие сте под влияние на много силни емоционални преживявания, популярността ви расте, може да сте на “гребена на вълната”  и запомнящи се емоционални преживявания. През последната десетдневка на април партньорските отношения стават все по-значим фактор, в друг вариант- това е собствената ви нарастваща популярност…

СТРЕЛЕЦ

През първата десетдневка на април вие сте склонни да преосмисляте своите чувства към  близки и любими хора.  Ако става въпрос- за любовни авантюри, тогава на вас няма да ви липсва внимание, но същевременно- те ще протичат доста изненадващо, ще изпитват търпението ви. Почти през целия април вие може да започвате бързи връзки, но пак така бързо да ги прекратявате. Добрата новина е, че в този емоционален вихър, вие ще може да оцените и да отсеете- само надеждните взаимоотношения, онези които си заслужават и имат място във вашето бъдеще развитие.

През първата десетдневка на април вие сте склонни да действате крайно, факт, който допълнително провокира трайни трансформации  в взаимоотношенията ви.  Трудно контролирате емоциите си, те често са взривоопасни, но също така-” греят с ярка светлина”, съответно- привличат внимание, така че едва ли ще ви бъде скучно.

Новолунието, което е на 16-ти април- ще ви даде втора възможност да откриете любовта през идните две седмици или да изчистите евентуални недоразумения с близки до сърцето ви хора.

Друга водеща тема  е  материалното положение, което също търпи преобразования, например- покачили са се разходите, обновили са се условията на труд и т.н. Не поемайте излишни рискове, особено до 14-ти април, избягвайте задлъжняване, инвестиции или вземане на кредити. След 14 април и до края на месеца- събитията в този сектор / приходи и разходи/ започват да се канализират в една по- позитивна за вас посока. Ако се интересувате от алтернативни доходи- то те ще застават пред вас и могат да се превърнат в повод за крупни печалби и то за по-дълъг период от време. В друг вариант- това е тайна или неочаквана подкрепа от определени личности от близкото ви обкръжение, но не само. Ако имате скрита мечта- свързана точно с приходи, то тя може да се осъществи през втората част на април, приоритетно през последната десетдневка на месеца.  През втората част на април вие все по-добре се представяте на работното си място, въпреки че между 16-ти и 24-ти април ежедневието ви по различни поводи е извън обичайния ритъм. Възможно е да се налага и да направите някакъв избор, който е свързан точно- с професионалната ви реализация…Не е изключено повишение, а ако нямате работа- ще можете да си намерите, като минимум-утвърждавате авторитета си.

КОЗИРОГ

Звездите ви надаряват  с огромна сила,  която трябва да канализирате в оптимално правилна посока. Някой от вас усещат, че са в ключов период от своя живот, когато градят бъдещи перспективи за развитие и не само за тази, а и за идните години. Добрата новина на този етап е, че вие можете да влияете силно на околните, вие направляват събитията, в центъра от внимание сте. В не толкова подкрепящ случай-   мощната енергия, която се отпраща от звездите към вас- трябва да се канализира в определена и правилна посока, иначе може да прерасне в нервно напрежение, конфликти и недоразумения, приоритетно- това може да се предаде на дома и семейството ви, на средата ви на съществуване- общо.

Ако съществуват някакви колебания в душата ви, вероятно и не без причина, то вие ще имате достатъчно подсказки- по кой път да поемете и през втората част на април- ще поемете смело в избраното направление, факт, който може да сбъдне ваша съкровена мечта.

През втората част на април- вие сте под влияние на много силни чувства и емоции, възможно е да изживеете незабравими моменти с близки до сърцето ви хора- това може да са ваши партньори, пораснали деца, ако имате такива.  Ако сте сами- можете да срещнете любовта… Същевременно, разходите ви в средата на април перманентно нарастват, в оптимален вариант- това са инвестиции отново- в любимите ви същества… В средата на април- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате,  не е изключено да установите, че очакванията ви спрямо определени личности са били преувеличени. Но тази яснота, ще ви помогне  да се разделите с онези, които ви носят повече щета, отколкото ползи или позитиви…

Новолунието, което е на 16-ти април показва, че в дома и семейството ви могат да се случат изненадващи събития, които да преобразят фона ви на съществуване, в каква посока, както стана ясно вече- зависи в значима степен от собствените ви желания и накъде ще насочите тенденциите до средата на април.

След новолунието на 16-ти април- вие имате втора възможност да коригирате част от създадените перспективи, в избрано от вас направление…

Последната десетдневка на април вашата самоувереност и творчески потенциал се усилват в пъти, време е да получите награда /буквално или в преносен смисъл/ за положените до сега от вас усилия..

ВОДОЛЕЙ

Първата десетдневка на април ви носи много информация,  част от която и изненадваща. Знанието винаги е сила, а анализите, които можете да си направите през това време, ще ви помогнат също да откриете алтернативни варианти за развитие, при условие, че някой от настоящите вече  са изчерпани и са на път да излязат от живота ви.

Хора от близкото ви обкръжение създават известно напрежение в душата ви, превръщат се в повод- да преосмислите линията си на поведение, също бъдещите ви планове на развитие.  До 14-ти април-  разяснителни  разговори може и да са полезни, но не бива да вземате окончателни решения. Мнението на околните също е доста променливо и неустойчиво, но пък податливо на въздействие.

През втората част от април- събитията вече се движат много повече по инерция и според натрупаните впечатления,  ескалирали събития и т.н. Новолунието, което е на 16-ти Април показва, че през идните две седмици вашата социална активност ще е значима, информационният поток ще продължават да ви залива, вероятно не всичко чуто ще ви харесва, но задължително ще има и нещо, което да ви вдъхнови и то за по-дълъг период от време.

През втората част на април ви предстоят интересни срещи, разговори, предложения, а за някой-запознанства.

Между 16-ти и 24-ти април в дома и семейството ви ескалират въпроси, които се отразяват на ключови решения, като например- кариерно развитие, место-живеене, уреждане на недвижимо имущество и т.н. Опитайте се, да откриете оптимално за вас решение, то ще се закодира трайно, като минимум до септември…

През втората част на месеца вашият фокус е все по-силен и насочен точно- към дома и семейството ви, евентуално недвижимо имущество, сега е моментът да въздействате на тази сфера, ще имате подобен шанс…

РИБИ

До средата на април вашето финансово състояние може да е силно неустойчиво поради нараснали харчове или други външни и независещи от вас причини. Същевременно, това е подходящо време да ревизирате вашите приходи и разходи, да потърсите и да откриете- алтернативи за печалба. Не е изключено до средата на април да се вземат важни решения касаещи отново- финансовата ви стабилност. Анализирайте, търсете варианти и ще ги откриете.

Новолунието, което е на 16-ти април ще ви даде втори шанс- да подобрите доходите си, да откриете нови източници за печалба- понякога и по един изненадващ начин или пък да си върнете нещо изгубено.

През втората част на април- вашата социална активност постепенно се усилва, появяват се хора, които силно ви подкрепят- това може да са стари другари, а може да се и по-възрастни, авторитетни личности, които застават на ваша страна.

През втората част на април вие може да постигнете значими и трайни успехи, дори над средното ниво и колкото сте по-комуникативни, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват пред вас.

Между 16-ти и 24-ти април- получавате цена информация или водите подобни преговори, които касаят по-далечни перспективи на развитие. Това е време, през което може да извършите своеобразен пробив  в желаната от вас посока. Възникват идеи за пътувания, хора стоящи далеч от вас напомнят за себе си и могат да се превърнат в мост към успехите ви или пък крупни печалби, преобразувания и т.н.

През последната десетдневка на април вие все повече се оказвате в център от внимание, думите ви имат чуваемост, вие сте търсена и предпочитана компания.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>